amika :

Dags för en liten Schampoo & Balsam recension! Jag har testat Amika Balancing Schampoo & Amika Hydrate Conditioner några gånger nu och här kommer mitt utlåtande.
 
 
Doften är något jag lägger märket till först när jag provat ett nytt schampoo. Doftar det inte gott så ger jag det sällan ett nytt försök. Amika produkterna doftar sjukt gott! En tung doft med sensuella inslag av killparfym! Trots den manliga doften så tilltalar den mig och doften sitter kvar i håret hela dagen efter tvätt. Tyvärr var detta ingen WOW produkt som gjorde håret magiskt. Håret blev en aning "svinto" när jag sköljde ur schampoot. Balsamet hjälpte till att mjuka upp håret men efter ursköljning så blev de mer "vanligt" och inte silkesmjukt som jag hade hoppats på. Med tanke på att det kostar 199 kronor flaskan så tycker jag att det kan leverera mer. I serien ingår även hårolja, hårmask, leave-in creme och serum. Kanske måste man investera i någon vårdande efterprodukt om man vill uppnå resultatet som utlovas? Flaskorna är iallafall härligt retroinspirerade som står snyggt i badrummskåpet. Ni hittar amikas produkter här.

Riktigt snygga flaskor men som du säger, för 199 kronor så förväntar man sig ju att det ska göra mer än ett schampoo från mataffären. Haha.

Har också velat testa dessa innan! Men för mig är det mer produkterna man använder efter man har tvättat håret som är viktigast! Ett tips! Jag köper mina dyrare produkter på beautybay.com som t.ex. foo faced, urban decay och dessa schampon finns också! De har så mycket bättre priser än eleven.se.. Sen är det billigare under vintern också eftersom valutan blir billigare under sommaren. Ha det fint:)

Svar: Oh tack för tipset! :)
Sara Sternemar

Åh, du har alltid så fint på din blogg ♥

Sv: Ja, det var supergott! :)

Snygga flaskor! :) Men vad trist att de inte levererade fullt ut, som du säger var de ju ganska dyra! Men ja, man kanske ska prova någon annan produkt från dem att ha i efteråt då? :)

Sv: Jag med! <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: