BabyBoom

2012. Året då alla var gravida. Vem jag än pratar med och i vilken tidning/blogg jag än läser så ser jag magar som är påväg att explodera. Kanske är det bara så att jag har kommit upp i "den åldern" när folk börjar skaffa barn? Och att jag inte var lika medveten om detta förut. Eller så är detta året med stort Å. Då alla människor skaffar smått...

Exempel på kändisar som är/har varit gravida iår - Carolina Gynning, Frida Fahrman, Alessandra Ambrosio, Jennier Garner, Hilary Duff, Stina-Lee, Drew Barrymore, Prinsessan Victoria, Reese Witherspon, Uma Thurman, Hannah Graaf, Snooki Osv... Listan kan göras lång!Ylva

Ja shit, alla mina vänner e med barn och jag funderar på att skaffa ett själv snart .. man vill ju föra generationen vidare!

sv; jaa de ska bli awesome :D:Dhåller med inlägget. Vet 2 st som jag fick reda på samma vecka haha. galet. Tror det är båda två. Man är i åldern nu och sen råkar det nog bara bli så!

Jag tror det är så att vi börjar komma in i den åldern att vi lägger märke till det i alla fall. Men också att många gör slag i saken. Och detta är väl både på gott och ont antar jag. :)

Defintivt, tror att den här delen av 2000-talet kommer bli babyboom, vi 90-talister var ju det och nu börjar vi föröka oss (; HAHAH

Haha det har jag också tänkt på, var och varannan människa man ser/läser om väntar ju barn i år! Så lika bra att man inte gör det då kanske, lär ju bli dagisbrist om några år... (A) Haha.

Absolut! Känns som om alla runt omkring en skaffar barn, detta gör det inte alls lättare för oss som är gifta/ har pojkvänner & inte har skaffat barn ännu. Jag bara blir stressig av tanken & tänker måste fan skaffa barn snart & jag är bara 23!

känner likadant känns fasen som varenda jävel blir på smällen just nu...så babyboom är det allt!

Ja det är en banyboom nu, speciellt i sommar! :)

Jag är med dig :) Ser magar och barnvagnar överallt! Men som sagt, vi är nog i den åldern ja. Jag själv fick ju en knodd i april haha..

Det blir det säkert :D

Definitivt babyboom-år! Min syster + två av mina kompisar har redan fått och så har jag tre vänner till som ska ha i år. Helt sjukt!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: