bareMinerals Get Started Kit

Jag älskar bareMinerals foundation! Aldrig förr har jag varit med om en foundation som ger ett så naturligt resultat samtidigt som den "photoshopar" ansiktet till perfektion. bareMinerals ger en lyster som är svår att gämföra med andra produkter på marknaden. Jag har provat många, men går alltid tillbaka till bareMinerals. Ett stort plus är att det är ett mineralmärke som innehåller 98% mineralsten och är läkande för huden. Produkterna är så naturliga att du tillochmed kan sova med dem! Om du aldrig har provat bareMinerals förut så rekomenderar jag dig att investera i ett "GET STARTED KIT". Det innehåller 9 produkter som hjälper dig att komma igång, bl.a en dvd som visar dig hur du applicerar på bästa sätt. Ett startkitt kostar vanligtvist 999 kronor men finns just nu hos Brallis.se för 799 kronor. Just nu har de ett super erbjudande till alla er som är mörkhyade! Ett Dark startkitt kostar endast 599 kronor! Hur länge håller en burk? Hela livet! Eftersom det är mineralstenar så blir produkten aldrig härsken och dålig. Om du sminkar dig mycket varje dag så har jag räknat ut att en burk håller i 9 månader. Det kallar jag grym foundation!!

Jag använder knappt smink men den där har jag varit super nyfiken på hur länge som helst!

Carolin

Har använt bareminerals i över två år & tyckt det varit den allra bästa foundationen jag provat, men nu på sista tiden har min hud blivit för torr för att klara av foundation över huvud taget :/ Blir bara flagigt och fult.

Ääälskar ID.Och din nya deisgn (:

jos

Så härligt!

Anonym

Måste kolla in direkt! Så bra pris!!

åååh är det verkligen så bra!? :D jag är ofta lite torr i hyn, vet du om det ser "torrt" ut med den på? :)

Ida

åh låter grymt ju!!P.S Vinnaren av en Ziperall är nu presenterad! <3

http://adaras.se/2012/june/vinn-ditt-favoritskal-fran-playman.html#comment

Vi hade Bare minerals när jag läste till hudterapeut och sen dess har jag använt dom och provat andra men alltid gått tillbaka. De är grymma :)

Det verkar ju jättebra! Kommer nog dock bli lite brunare i sommar så kanske inte är någon idé att köpa nu, eller vad tycker du? :)Har även en annan fråga, vet du någon bra mascaraborttagning som du kan rekommendera? :)

Prövat bare minerals också, helt sjukt bra!

sv: Jo, det känns rätt skönt faktiskt haha :))Åh ska nästan köpa lite bareminerals-grejer, låter ju hur bra som helst!

HejsanÄru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

Grymt tips!! :D

Är så sugen på att beställa hem ett sånt kit, men jag undrar hur täckande dom är? har fräknar som jag vill täcka så mycket som möjligt^^
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: