Coconut oil

PRODUKTBESKRIVNING:
Helt fri från blekning och tillsatta doftämnen. Har inte blivit fraktionerad och har alltså hela sin goda arom och godhet kvar. 100 % naturlig och kallpressad. Den har en ren vit färg och en superb kokosnötsarom. Som återfuktare absorberas den snabbt av huden och håller huden mjuk. Jungfruelig kokosnötsolja är faktiskt mer som en kokosnöts"kräm" och i normal rumstemperatur så är den som smör. Kokosnötsolja är mjukare än Sheasmör och smälter fortare på huden. Om man placerar den på ett varmt ställe, kanske på fönsterbrädan i solen, så smälter den så småningom till en lätt gyllene olja. Kokosnötsolja kan användas som en återfuktare till hela kroppen och som hårbalsam.

Kokosdoft är något som jag förknippar med sommar! Den här oljan kommer från kakaobönan.com och doftar som en riktig kokosnöt! En ekologisk olja som är rättvist tillverkad i små byar från Indonesien. All olja kommer från små gårdar där varje familj arbetar individuellt med att samla upp och tillverka små mängder av kokosnötter varje dag. Lyxigt! Oljan är förpackad som "lipsylkonsistens" Det krävs otroligt lite då den snabbt smälter som smör vid hudkontakt. Mina ben blev otroligt glansiga och fräscha efter insmörjning. Ett stort plus är att oljan tränger in under huden och stärker de underliggande vävnaderna. Kokosolja ska även vara bra för håret. Massera in i hårbotten och låt sitta i ca. en halvtimme, skölj sedan ur. Det ska då stärka strukturen på skadat hår och mjukgöra det. Detta ska jag absolut testa vid nästa dusch. Finns att köpa här för 129 kronor
Ylva

Men mums!!

sv; tack sötis :D gör du?

sv: Ja, det var det.

allt med cocos låter ju mums! haha

Alskar Coconut Oil! :DDen later grymt bra och sadan bra kvalitet ar sakert mkt battre.. dock koper jag min superstora jar for £1.99 (typ 20 kr) och den funkar fin fint , alskar den till haret!

Den verkar härlig, vore roligt att prova på den! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: