Dermalogica


I Goodiebagen från Dalarnas bloggfest så fick vi ett "Meet Dermalogica" kit med fyra av deras bästsäljare. Jag var väldigt nyfiken på hur dessa fungerade då jag hört otroligt bra om deras sortiment. Den senaste månaden har jag bara använt Dermalogica och jag märker otrolig skillnad på min hud i ansiktet! Det känns fräschare och jag har inte alls så mycket plitor och finnar som annars brukar dyka upp. Min favorit är helt klart Daily Microfoliant , ett pulver som man pudrar ut i handen och masserar in i ansiktet med vatten.Avlägsnar döda hudceller vilket resulterar i en mjukare hud med mer lyster. Innan du använder Daily Microfoliant så ska du tvätta ansiktet med Special Cleansing Gel. Den är otroligt härlig och avlägsnar makeup lätt som en plätt! Efteråt smörjer du in ansiktet med Skin Smoothing Cream. Den doftar väldigt knepigt, jag tycker nästan att den påminner lite om gamla rep! Trots den konstiga doften så gör den faktiskt ett riktigt bra jobb! MultiVitamin Power Firm har jag bara använt ibland. Det är en silikonliknande gel som ska reducera linjerna vid ögonen. Väldigt skön och mjuk! Har du inte hittat din hudvårdsfavorit än så tycker jag absolut att du ska investera i lite dermalogica produkter!

Soothing Cream var verkligen min räddning när jag hade min acne, så sjuuukt bra!

Har bara prövat små kit av Dermalogica, verkar ju så himla bra!

Jos

Kanske borde testa detta..

oh måste prova! Knappt rört det i goodiebagsen, så mkt ju!! :)

Jag har också hört så mycket bra om dermalogica men de kostar ju en slant tyvärr. Nu funkar visserligen den krämen jag har, men när jag börjar jobba så ska jag nog unna mig ett kit därifrån.

Vad nice! Dom verkar bra!

Daily microfoliante är helt klart en av deras bättre produkter :)

Så roligt att du hittat några som är bra! Fick en rengöringgel från det märket i en glossybox men har inte provat den än, det får jag ta och göra nu! :)

bara älskar den serien.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: