Decubal Body Oil


PRODUKTBESKRIVNING:
Lugnande och mjukgörande olja för torr och mycket torr hud. Baserad på naturliga oljor: kamomill och jojobaolja och vitamin E som lindrar och lugnar huden. Parfymfri. Fri från konserveringsmedel och parabener. Fräsch grapedoftolja medföljer som man själv kan välja att tillsätta.

Den här kroppsoljan från Decubal är så himla bra! Eftersom jag är en riktig torris så brukar jag alltid vara noga med att återfukta huden efter att jag har duschat. Flaskan har en sprayfunktion så att man enkelt får ut rätt mängd utan massa kladd. Det medföljer en doftolja så att man själv kan välja om man vill att den ska va doftfri eller inte. Toppen! Personligen föredrar jag dofter så jag tillsatte min påse och nu doftar den gott av grape frukt! MUMS! Dessutom blir benen super glansiga efter insmörjning, perfekt att använda innan man drar ut på stan i shorts. Finns att köpa på apoteket för 99 kronor.

Den borde jag med köpa (:

Åh jag ska testa den där jag med, är en riktig torrboll nu! =S Och såklart kommer jag också ha Grapedoften, älskar härliga dofter! =)

Sv: Tack!Måste testa den där, man blir ju lite torr under vintern ;)

vinnare till helgens Sweetie är utsedd! :)

delta gärna nästa helg igen! :)

jag skulle behöva bada i olja så torr som jag är :(

Är inte såå förtjust i oljor till kroppen så, torr oljor är helt ok. Så smidigt med spray, det underlättar ju verkligen :)

ohlala den ska jag prova snarast :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: