New in - Waterclouds

Repair Leave-in Conditioner -
Är en lätt näringsberikad spraybalsam som hjälper till att göra slitet och/eller skadat hår mjukare. Fungerar mycket bra för att reda ut trassligt hår. Repair Leave in Conditioner är gjord för att sitta kvar i håret och skall inte sköljas ur. Instruktioner: Applicera jämt över håret, låt sitta kvar.

Slippery Repair Serum -Ett lättviktigt silkes serum som ger näring och fukt till håret. Motverkar kluvna toppar och frissighet. Slippery Repair serum tillför livfullhet, glans och defenition. Instruktioner: Applicera 1-3 droppar i handen. Fördela i fuktigt hår innan du fönar eller stylar. Tillsätt mer i torrt hår för att tämja frissigheten samt ge intensivare glans.


Efter att ha testat den här produkten från Waterclouds så fick jag ett otroligt sug att införskaffa mig fler saker ur deras sortiment. Repair Leave-in Conditioner är ett härligt spraybalsam som doftar supergott! Jag ville knappt sluta spraya när jag väl hade börjat. Håret blev genast mer lättkammat och känndes otroligt fräscht efteråt. Slippery Repair Serumet fungerar som vilket vanligt hårserum som helst. Tryck ut några droppar i handen och fördela det sedan i håret. Var noga med att inte få det i hårbotten då håret kan se fett ut då. Väldigt lättarbetat och gav en svag glans. Men somsagt, var snål när du applicerar för ingen vill se ut som en flottig chipspåse i huvudet ... Produkterna finns att köpa hos Lyko.se och kostar 119 kronor [spraybalsam] 169 kronor [serum].

Har dessa också, de är super :)

SV: Hej! Kul att du gillade Lil wayne linnet, kan lägga undan en till dig om du är intresserad ;)

sv: verkligen :)Åhnej, inget för mig, jag är sämst på att undvika hårbotten :P

Sv: JAA visst längtar man! :D

De verkar vara något för mig, mina toppar är så torra så måste ha något i för att inte det ska se ut som ett skatbo! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: