Varför ska man använda solprodukter?

Varför ska man använda solskyddsfaktor? Något som många gör är att skippa solskyddsfaktorn för att bli bruna. FEL! Nackdelarna med att strunta i solskyddsfaktor är ojämn färg [Man kan jämföra det med att steka mat på för hög värme, det går men resultatet blir ofta sämre] och att risken för att bränna sig ökar. Du blir brun även om du använder solskyddsfaktor. Ett tips är att smörja in sig direkt på morgonen innan man går ut i solen. Då hinner de fula "vita" skenet av krämen försvinna snabbare och man är sedan skyddad hela dagen! Självklart ska du bättra på krämen om du planerar att ligga och steka i flera timmar eller om du te.x badat. Tänk på att du ska ha din kropp hela livet och för mycket sol ökar risken för hudcancer, rynkor och fläckar. Var rädd om den!

Varför ska man använda after sun? Räcker det inte med att smörja in sig med en Bodylotion när man solat klart? Nej, faktiskt inte. Vill du vara extra snäll mot din hud så ska du alltid använda en after sun när du vistats i solen. När man är i solen så bildas något som heter fria radikaler, det är dom som gör att man bränner sig och irriterar huden till rodnad. För att lugna detta så måste man ha antioxidanter på huden. Det finns endast i after sun och inte i vanlig hudlotion.


Är faktiskt ute efter en bra solkräm som inte är alltför dyr, några tips? :)

Äntligen någon som lägger vikt vid det här! Bra! :)

Bra tips! Jag skyddar alltid mig! Mina favoriter är Babaria som är ett spanskt märke, köper alltid med mig hem när jag är på semester där. Sen så gillar jag Hawaiian Tropic. :)

svar: Åh tack :DHärlig blogg du har föresten tjejen, grym! Kram

Svar: Tack :)!Ja det är viktigt att skydda sig, farligt att sola utan kräm!

vet du något bra solskydd och aftersun? :)

Alltid! Men jag har väldigt bra pigment så jag behöver oftast inte så hög solskyddsfaktor vilket är bra ;)

Bra inlägg!

Vilka bra tips och inlägg nu när sommaren är här! :)Sv: Jag har också hört det men jag har faktiskt varit ganska nöjd varje gång. Man vet ju aldrig vad man får, dock inte t.ex. mascara två gånger i rad, vilket jag tycker är roligt med överraskningar varje månad. Sedan får man skriva in en skönhetsprofil så efter andra boxen får man produkter som är anpassade efter sig själv. Kan ändå tipsa om att du kan prova på det, kostar bara 139 kr per månad för 5 produkter och man kan sluta när man vill. :) jag har fått ungefär saker jag ändå tänkt att köpa så jag upppskattade boxarna verkligen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: