Dear Santa ...

 
Jag hade inte blivit ledsen om jag hittade något av följande saker under granen iår. 
 
Elie Saab Le Perfum, Voluspa Crisp Champagne, Hörlurar till iphone (mina har gått sönder!) Kalender från Ordning & Reda, Presentkort, Emmakisstina tavlor, Katrins bok Sött & Annat Gott, Sofis bok Bodylicious, ageless oxygen mask från Emma S. ♥ ♥ ♥ 

Men visst är hon :D

SV: Nej det är sant! Har varit osäker då jag inte vetat om det faktiskt ÄR värt det. Men efter din kommentar vet jag :)
Tack! <3

Oh härliga grejer du önskar dig ;) Jag har också gjort en önskelista, men fyller på mer o mer ;) hehe

Hihi tack! :D

awesome !

Önskar mig med Katrins bok! LCHF:ar du?

Jag lottar ut biljetter till ATTITUDE STHLM på min blogg! Biljetterna gäller lördag och söndag för två personer så kanske du vinner och får ta med en vän på mässan :D Var gärna med och tävla!

Vilken fin blogg du har! Gå gärna in på min, jag skriver om cheerleading min vardag och mina intressen! Skulle bli super glad om du började läsa min blogg!

Fin blogg du har! <3

Fin blogg du har! <3

jaaa tack!

Älskar önskelistor ! Hehe (:

Sv: Tack! :)

Åh, den där boken vill jag också ha :)

Vilka bra grejer :) Vart/Hur gör du dina collage?

Sv; Tack <3

Många fina saker att önska sig! Jag har inte önskat mig någon julklapp i år eftersom jag är utomlands över julen, men det blir julkonsert med mina föräldrar med middag efteråt med mina syskon. Det blir min jul och julklapp i år :)

Åh, fina grejor det där ;))

Hej! Vilken söt blogg du har=) Åååh den parfymen gillar jag med! Härligt! Fast i år tänker jag inte önska mig något för vi har sagt att vi bara byter jag å sambon å senn nått litet till bästa väninnan å jag och resten skippar vi nog. Mamma å pappa å svärmor å svärfar får något litet men alla halvsyskon å resten av deras familjer å fosterfamiljen å allal andra skippar vi i år. Det blir för mycket å för stressigt å senn brukar folk inte bli särsklit glada ändå. Att byta pengar å presentkort känns rätt överreklamerat tycker jag. Jag ger hellre något fint när jag känner för det och som passar för stunden och som personen uppskattar. Hoppas du får det du önskar dig i jul =) Hälsnignar från mig å king

Så underbara saker du önskar dig :D

SM

Åh, vart gör du dina kollage? Vill också ;) Galet bra blogg! :) Kram

Ja den är ju för bra! :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: