Fake it until you make it

När jag var i Turkiet så var jag självklart tvungen att köpa med mig några väskor hem. Den här lilla skönheten är perfekt att ha vid en utgång eller ett event. Jag struntar fullständigt i att väskan är oäkta. Visst, kvalliten är inte helt hundra & ett vant öga kan säkert se på mils avstånd att denna inte är riktig. Men vad spelar det för roll? Det är iallafall en riktig väska & jag tycker den är snygg. Det räcker gott och väl för mig. 
 
 
♥ Är det viktigt för dig att köpa äkta märkesväskor? 

Å jag vill oxå ha en sån! Tycker dom är så himla fina och min plånbok har absolut inte råd med en äkta ;) spelar ingen roll om det är fake tycker jag!

Åh så fin! :))

SUPERFIN! Nä, inte så viktigt!:)
Kram!

*svar:* Hehe okej :D Vad heter du där då? :) Tänkte kika in där.

Svar: På instagram heter jag Brownsugars :)
Sara Sternemar

Kvalitén ser inte alls dålig ut! Tkr inte det spelar så stor roll att den är fake, så länge du inte ljuger om den är äkta ;P Kram!

Snyyyyygg design och fin blogg!

Hittills har jag inte ägt en märkesväska och det är inget måste för mig. Har andra prioteringar än spendera pengar på märken:)

Sv: Tycker jag absolut att du ska göra!!

*svar:* Okej, och det är jag som är *pinkpiercing* :)

Brukar också shoppa på mig när jag är där :P

Ja men visst lät dom goda ha ha, OM du testar MÅSTE du säga hur dom var =)

Inte särskilt viktigt. Kanske viktigare att köpa produkter som har tillverkats på ett bra sätt för miljön av människor som har fått bra lön för sitt arbete :)

Förstår inte hur man kan försvara och stå upp för fejk-industrin. Att kopiera någon annans märke och idé rakt av är aldrig okej. Hur kul vore det om man själv var den som hade tillverkat orginalväskan och sedan ser någon annan tjäna miljoner utan att egentligen inte ha gjort något annat än att kopiera din vara rakt av. Visst kan grejerna vara snygga och sådär men skulle aldrig falla mig in att köpa något som har en chanel-logga på men uppenbarligen inte är det.

Sen att det enda jag ser framför mig är små asiatiska barnhänder som syr ihop väskan för 2 kronor om dagen är ytterligare ett inlägg.

exakt vem fan bryr sig snygg är den ju :D

köpte själv massa converse för 100 lappen :D

btw. vad heter bruschen du gjort under fake or real har letat efter sånt penseldrag?

_________________

NY TÄVLING UPPE - VINN ETT PRESENTKORT PÅ 250! <3

http://eelin.se/2012/november/tavling-presentkort.html#comment

jag håller såå med dig!! spelar roll om väskan är av äkta märke så länge den ser fin ut och man gillar den. alla behöver inte köpa och betala massor enbart för ett m ä r k e =)

sjukt snygg väska, vad spelar det för roll om den är fejk eller inte, man ser det ändå inte :)

Jag tycker den var fin :)

Vad tyckte du om bion? :D

Spelar ingen större roll om det är äkta eller fejk, köpte själv med mig några väskor hem från Turkiet när jag var där i somras! :)

köpte också en ;D hihi min är dock i sjukt bra kvalitet (skinn) och varför ska jag lägga as mycket pengar på en äkta när dem här också är snygga hihi ;D

jag tycker själv att man ska köpa den väska eller tröjan eller vad fasiken det är snygg! varför ska man kika efter märket när man går och shoppar? Fy fan för märken och deras värde... sjukt tycker jag!? :O

Sv: Den är köpt på MQ :)

Nej för mig är det inte viktigt med äkta!

Snygg!!! :D

supersnygg väska !!

Hmm... Alltså jag föredrar faktiskt äkta och om man tar ngt som converse som inte kostar en förmögenhet som exempel. Om man av ett skäl eller ett annat inte kan köpa ett par riktiga converse tycker jag det är bättre att köpa en helt annan modell på sko än att köpa en kopia utan converse-märket på inne på skopunkten osv.

Sen är det väl typ olagligt att köpa fake-väskor, är inte 100 eller är det att det är olagligt att sälja dem??
Men snygg var den iaf:D

Jag föredrar det som är snyggt och billigt. Förut var jag en sådan som skulle ha märkes saker men spelade ingen roll hur det såg ut. Nu går jag efter det som är snyggt och är det billigt så är det ännu bättre. så det spelar ingen roll men ju billigare ju bättre är det.

Sv: Ja jag längtar också till Jul och nu ska det bli extra roligt när man har fått egen lägenhet så man får pyssla och bestämma själv hur det ska se ut. Fast nu har jag lovat min systerdotter att hon ska få bestämma hur jag ska julpynta så jag får väl se hur det går då :). Vad ska du hitta på för roligt till jul då? :)

sv: Åh, tack så mycket! glad jag blir :D
Kram!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: