IsaDora Northern Lights Palette

Paletten Northern Lights ingår i Isadoras vinterkollektion. En glitterbomb i lila toner. Tyvärr är skuggorna extremt jobbiga att applicera. Det trillade ner glitter under ögonen hela tiden & de var väldigt svårt att få ett jämnt lager på locket. Jag rekomenderar att du pudrar på vitt löspuder under ögonen innan du börjar så att du kan sopa bort överflödigt glitter när du är färdig! För bästa resultat ska du "packa" på skuggorna (alltså trycka istället för att dra i sidled med borsten) räkna med att du får hålla på ett bra tag innan du uppnår slutgiltligt resultat. Det krävs en primer för att få ögonskuggorna att fästa & hålla hela dagen, Jag använde mig av MUS eyeprimer clear.
 
 
Underbara nyanser men ett litet minus för allt jobb man måste lägga ner för att få ett bra resultat. Jag tror att denna palett kan fungera som ett fint kompliment till andra skuggor då du vill få en glittereffekt på din makeup. Paletten finns att köpa på Kicks för 129 kronor. 

Det blev väldigt snyggt iaf! Men jag tror jag hoppar över dessa för alla som testat dem verkar tycka att de är svårapplicerade.

Dö snygg färg! Jag är inte mycket för ögonskuggor men denna var riktigt snygg! :)

Så fint det blev trots allt :)

Så lustigt att paletten ser precis ut som favoritpaletten jag hade på högstadiet från Isadora (nästan 10 år sedan..) Vill minnas att den inte hade så starkt pigment och drösslade glitter, men jag gillade den ändå.

Jättesnygt!! Tråkigt bara med appliceringen :(

snyggt!!!

Ida

Supersnyggt resultat, men så omständigt det verkar, inget för en latis som mig ;)

Åh så snyggt! jättefina färger också :)

jag älskar den paletten ^^ brukar använda bara en av de ljusare lila skuggorna på ögonlocken snabbt när jag är stressad :) Jag måste dock köpa en ny primer snart .. utan den skulle inget gå!

Hej :) Har tävlingar i bloggen, var jätte gärna med!

Presentkort hos lillatrollet:
http://millahoman.blogg.se/2012/november/vinn-ett-presentkort-varde-200-.html

Mega Bloks:
http://millahoman.blogg.se/2012/november/vinn-mega-bloks.html

Presentkort hos inredum:
http://millahoman.blogg.se/2012/november/vinn-ett-presentkort.html


Kramar // Millah

sååååååå snyggt !

Riktigt snygga färger!

Så snyggt!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: