L’oréal Professionnel - Pro Keratin Refill

Produktbeskrivning:
Pro-Keratin är en blanding av aminosyra och veteprotein. Det stärker håret omedelbart och kompenserar förlusten av inte hårsubstans genom att ny hårsubstans skapas. Pro-Keratin är ett skyddande lager omsluter hårstråt för att skydda det från yttre påfrestningar. En förstärket material bildas. Incell är lipider som liknar de naturliga ceramiderna i håret. Penetrerar fjällskiktet för att fylla ut de skadade områdena och hjälper till att reparera håret. Ökar  fjällskikte som ökar hårets motståndskraft. 
 
 
Jag har använt L’oréal Professionnel - Pro Keratin Refill schampo & balsam i två veckors tid nu. En helt ny serie som innehåller Kreatin som ska bygga upp håret. I början märkte jag inte speciellt stor skillnad men nu, wow! Mitt hår har fått nya krafter & blivit starkare. Efter en tvätt med dessa två produkter så känns håret väldigt rent. Hårstråna har blivit mindra ömtåliga och jag upplever hårstråna en aning tjockare. Dessa produkter känns helt rätt i tiden då jag misstänker att ingen vill ha ett hår som går sönder hela tiden & saknar krafter. Doften är fräsch & lite fruktig, helt klart godkänd! Dessutom är förpackningarna riktigt snygga i badrumskåpet. Schampot & Balsamet finns att köpa hos utvalda frisörer eller på Lyko.se för 153 kronor styck. En tidig julklapp till dig själv kanske? 
 
S

Bra hårprodukter gör så otroligt mycket. Sen är det ju olika från person till person vad som passar en bäst, man får testa sig fram :)

Blir ju typ galen varje gång jag läser din blogg! allt du tipsar om verkar så himla bra haha ;)

Det kan behövas, särskilt nu på vintern när håret bara är elektriskt och sprött!

de tycker jag med :D

Härlig blogg du! :)

SV: ja det var det med.. =)

Spännande kanska något man skall testa, =)

hihi jaa verkligen!! mysig bild!!!

sv; Ja eller hur! Och sååå snygga skal verkligen :)

Fin blogg, allt bra med dig ?<3

Detta skulle passa mig perfekt :)

Låter ju jättebra! Dock är jag för snål.. :P haha

Dom låter as bra, blev nyfiken på att köpa dom faktiskt :D

aa verkligen! snart jullov!!!!!! ska du göra något speciellt då? <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: