Natuvive Sea Buckthorn Vitamin C

För ett tag sedan så trillade lite nyheter från Natuvive ner i min brevlåda. Produkterna är anpassade för normal/blandad hy. Min första tanke var att förpackningarna var väldigt fina. Nu till hösten så dras jag verkligen till allt som är oranget, det påminner mig om alla löv som trillat ner på gatan. Doften är fruktigtsöt och påminner om I love... Peaches & cream som jag bloggat om här. Själva serien består av en ansiktspeeling, rengöringsmousse, nattkräm & dagkräm (som tyvärr inte finns med på bilden). 
 
 
Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att någon av produkterna gav mig den där "WOW" effekten som jag alltid är ute efter. Ansiktspeelingen känns väldigt rivig & go vid applicering, dock peelade den "upp" ganska mycket hud på min näsa som inte försvann. Jag menar, en ansiktspeeling ska ju peela BORT dödhud, inte skapa flagor och hudflikar som sen är omöjliga att avlägsna från ansiktet. Det spelade ingen roll hur länge jag peelade, de var fortfarande kvar. Numera går jag runt med en"frasig" näsa... Det lär krävas mycket mjukgörande kräm för att få ordning på den igen. Nattkrämen känns väldigt lätt & krämig i konsistensen men gör inga underverk. Moussen har jag faktiskt inte provat än. Visst doftar produkterna gott & förpackningarna är snygga, men that's it. Peelingen kostar 79 kronor, Moussen 89 kronor & Nattkrämen 159 kronor på apoteket. 
Anonym

Fina va dom men lite tråkigt att den förstörde din näsa!! :0

Gillar inte ansiktspeeling som har "grus" i sig, föredrar kemiska peelingkrämer som brukar göra huden helt grymt lent. Från t.ex. Dermalogica! :)

Sv: Ja det var verkligen en bra dag :) Har din dag varit bra?

aa tänkte nästan det men ser så kosntigt ut hos mig när jag skricer med de hah

Fina förpackningar! Tråkigt att de inte var nå bra..

De var söta, drygt att de inte funkade bra.

Väldigt fina förpackningar iallafall ja!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: