Trend Report - Soaps

Något som känns väldigt trendigt just nu är den hårda tvålen. Allt fler skönhetsföretag väljer att utöka deras sortiment med väldoftande tvålar. Senast är Chanel med sin välkända No.5. Dock är detta en riktig dyrgrip, en No.5 Chanel tvål går loss på 530 kronor. Kanske lite dyrt för en tvål? Som tur är finns det billigare tvålar som är minst lika goda! Jag brukar köpa mina hårdtvålar på Lush. Där finns alla möjliga dofter, allt från sockervadd till frisk citrus. 
 
 
 
 
Tips - Om du ska ha gäster, köp hem en lyxig hårdtvål & placera vid handfatet i badrummet tillsammans med lite tända ljus. Det ger en riktig hotellkänsla & dessutom doftar det gott hela kvällen! 

Rockstar tvålen från Lush luktar hur gott som helst, den har jag haft innan :)

sv. Verkligen. :)

Har några från Lush som jag måste prova snart! Samlade på tvål när jag var yngre, synd att man inte har dom kvar haha

Ja det kan man verkligen säga.. =D

LYX! =)

S

Jag älskar att få den känslan i badrummet, det ska vara fräscht, rent och lukta gott där inne haha. Tvålar och ljus är kanon! Plus att vi har växter och tavlor. Sen kan vem som helst gissa om de fanns i min killes lya innan han blev sambo med en inredningsintresserad tjej :)

senaste tiden har jag blivit en riktig sucker för olika tvålar! Ger verkligen hotellkänsla när gästerna kommer med fina tvålar och tända ljus :D Sen älskar jag det själv också!

P.S Allice.se utsett en vinnare i tävlingen som du deltog i! :D Vinnaren är presenterad i senaste tävlingsinlägget, hoppas du vill vara med och tävla igen! Kram! <3
http://adaras.se/2012/november/vinn-valfri-t-emp-klocka-fran-merattityd.html#comment

fina tvålar!

Tack så mycket jag hade det superbra :D

Mickan

Älskar hårda tvålar. Luktar gott och ser snyggt ut i badrummet.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: