Brazilian vax

Igår gjorde jag något som jag har varit sugen på länge. En brasiliansk vaxning! Brasiliansk vaxning innebär att man vaxar bort allt hår i underlivet. Smärtan som uppstår när vaxet avlägsnas är obeskrivlig! Haha, jag ville hoppa upp ur stolen & springa där ifrån så fort hon sa "Okej, då kör vi" Reslultatet ska hålla ungefär en månad innan det är dags för ett återbesök. Perfekt för de smärtåliga som vill slippa ta fram rakhyveln var & varannan dag. Det ska tillägas att smärtan blir mindre & mindre för varje återbesök eftersom håren blir tunnare & glesare.
Jag köpte en deal på Let's Deal så mitt besök kostade endast 285 kronor, i vanliga fall ligger en brasiliansk vaxning på 500-800 kronor. Tyvärr finns inte den dealen jag köpte kvar men jag rekomenderar er att gå in på Let's deal & kolla med jämna mellanrum ifall ni är intresserade av billiga erbjudanden. Vill du läsa mer om brasiliansk vaxning så kan du titta in här.  
 
Någon som provat brasiliansk vaxning?
Tankar om detta?

Jag åt middag med en väninna för en tid sedan. Precis innan vi skulle träffas så hade hon varit på salong och gjort en brazilian. Hon kunde knappt gå normalt så jag tror jag hoppar över. Jag brukar dock köra epilator eller vaxstrips i bikinilinjen så jag är ganska tålig.

Woow fyfan, bra jobbat haha. Har länge velat göra det men smärtan skrämmer mig.. å jag som har piercat å tatuerat mig haha..men måste ändå samla mod :)

Ajaja...

sv;
Mhmmm köttfärssås funkar alltid :D:D

Aouch!!

Ohh ajaj, men kan tro det blir mycket snyggare, för det blir eg inte speciellt snyggt med rakhyvel

Jag har aldrig provat, men skulle gärna göra det faktiskt :)

Å herre. Jag har själv provat det där, fast med epilator. Det var ingen nådig smärta... Inget jag kommer försöka mig på igen. Haha!

Jag kör en brasiliansk varje månad, går på en klinik här i sthlm som endast tar 265 kronor per gång (var tionde besök kostar halva priset) och det är ingen lets deal på den så det är riktigt najsigt pris :D

Gör ont som F*N första gången men nu när jag gått några månader känns det knappt, riktigt skönt! :D

Hahah åååååh herreguuuuud! Något jag önska att jag vågade men den smärtan som kommer uppstå får mig att tveka sjuuuuuuuuukt mycket haha! :D

Själv skulle jag inte vilja testa!!! Kom ihåg att könshåret faktiskt har en funktion: http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article11543041.ab

Åh, fy vad ont det måste ha gjort! Skulle också vilja prova men njaa..har kört vaxstripes i bikinilinjen med det resulterade bara i massa infekterade hårsäcker. Men jag gissar att folket på en sådan salong har lite bättre koll på vad de sysslar med!

ja det var det.
man kanske borde prova det där till sommaren
blev du röd efteråt? typ rodnad?
kraam

sv: hihihi ja visst är dom snygga! :) men synd att dom är så dyra!

Åh jag skulle aldrig våga det haha :o

Det verkar göra jävligt ont!

jag hade velat testa, men vet inte om jag vågar, haha! är väldigt känslig för smärta..

oooont! :/

Ajaj. får ont bara av att tänka på det..! xD

svar: jaaaa♥

oooouch!! hahaha jag har varit nyfiken på det länge men jisses jag vågar inte! haha..men har man kunnat skaffa tatueringar & piercingar så tror jag nog att jag klarar av detta. :) haha

Ajaj har aldrig provat och vet härligt talat inte om jag skulle våga testa och då har jag fött barn haha

Jag provade hemma en gång, men det gjorde så ont att jag gav upp efter första remsan >_<

AUTCH!! Jag skulle aldrig våga, haha :D Jag har liksom världens lägsta smärttröskel! Jag pallar inte ens att noppa brynen, så jag använder rakhyvel till dem också, hahaha ;)

Vaxning gör det ont?
Minst ont gör det om det är någon som är duktig och gör det med sockervax/sugaring eller Lyckon nästintill smärtfri vax.Finns även permanent hårborttagning med enzymer.Passar alla hud & hår typer.
http://www.eazy.nu/vaxning
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: