Godis från Lush

Om det är något jag älskar så är det att bada badkar! Igår var jag inne i stan & besökte Lush för att fylla på mitt bubbelföråd. Fluffy Egg, Amandopondo & The Brightside fick följa med mig hem. Jag gillar verkligen Lush produkter då de är naturliga & inte testade på djur. Ungefär hälften av deras produkter kan tas hem helt utan förpackningar! Coolt & väldigt bra för miljön. Visst kostar produkterna endel men ibland får man unna sig lite vardagslyx. Nyttigare med en badbomb än en godispåse, right?  ♥ ♥ ♥  
 
 
PRODUKTBESKRIVNING:
Fluffy Egg är en härlig rosa påskkaramell. Stoppa den i badet och det kommer att kännas som att du badar i bubblande marshmellows och jelly beans. Pris- 55 kronor styck. Hur härligt låter inte detta? Jag vill äta upp den!
 
Amandopondo, en vit kaka med vacker ros. Låt rosorna svepa in dig i en tröstefilt och citronerna lätta ditt sinne. Pris- 45 kronor. Den här doftar otroligt avslappnande & jag kan tänka mig att jag somnar gott efter ett bad med Amondopondo. 
 
The Brightside doftar mycket apelsin & citrusfrukt. Vattnet sägs även få en härlig orange/röd färg som gör badet till en fantastisk upplevelse. Pris- 69 kronor. Jag är kär i doften av citrus! Så pigg & fräsch! Den här ska jag bada med först! 

lush har så härliga produkter!

Gott!

Ohh så härligt det låter =D

sv: aa det tycker jag med :D
Några planer inför helgen då?

åh jag vill också ha ett badkar :(

Ååååh, så gott det ser ut!

Allt bra? ;3

M

Är det konstigt om jag säger att jag är smått hungrig nu? Haha. :)

Å älskar badkar också, värsta vardagslyxen! Önskar att jagh hade tillgång till ett! Nån gång i framtiden ska jag bo i ett hus med badkar :D!

Åh älskar lush! :D

Oh, ser riktigt najs ut :D

Låter helt underbart! Jag som väldigt sällan tar ett bad och aldrig har köpt såna grejer blir nästan sugen på att prova. Nån gång. :-)

SV: ÅH tack så mycket! :D

åh vad lyxigt! oturligt nog har lush slagit igen här :(

Alltså brightside är sååå god, står alltid och sniffar på den om det är tomt i butiken haha.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: