Sephora - The Grand Opening Pressevent

 
Imorse befann jag mig på Sephoras Grand Opening för pressen @ Biblioteksgatan. Det bjöds på croissanter, macarons, vitamindryck, smoothies, fruktsallad & kaffe för den som var sugen. Vitamin Wells nya smak "Melon" var verkligen smaskig!
 
 
Jag kände mig som ett litet barn i en godisaffär när vi fick gå guidad tur i små grupper. Det finns så många unika spännande märken att upptäcka så man vet inte riktigt vart man ska börja. Benefit, Make up for ever, too faced, sleek, nails inc & sephoras egna för att bara nämna några. 
 
 
Den största nyheten måste endå vara att NARS är tillbaka på svensk mark efter flera års frånvaro. Jag dreglade över alla fina rouger & knubbiga läppennor. Så bra pigment & färgutbud!
 
Bild nr 2 - Julia (meandme.se)
 
En annan rolig sak är att Benefit planterat en Brown Bar i affären där man kan få sina bryn vaxade & piffiga för en liten slant. Jag tycker detta är supersmart, för visst finns det inget tråkigare än att fixa brynen själv? Kort & gott, ett informativt lyckat event av Sephora. Hit kommer jag gärna tillbaka med stora plånboken! 

va spännande!

Men vilket trevligt event

Mickan

Urläckert!!!!!!!

Vad kul! Jättefina bilder :)

Åh, roligt!

Där skulle man ha varit!

Åh vad kul! :)

Åh älskar Brow baren!!!

Va härligt att de har sleek :D Vad glad jag blir :)

Ida

Ser underbart ut! Är det så där himlen ser ut mån tro? ;) Kramar!

Jag tycker faktiskt det är helt ok att fixa brynen själv, men det är ju mycket mysigare när någon annan gör en fin. Vad kostar det?

Åhh älskar verkligen Sephora!!

Jag var på Benefits brow bar när jag var i Cancun nyss i Mexiko. Supersmidigt! :)

Gud så kul! :D

Kram/ Julia.

Åh, vilken härlig goodiebag! Och så gillar jag att Sephora nu finns på närmare håll!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: