Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2013 - Galan

 
 
Gårdagens gala var helt fantastisk! Vi samlades vid statshuset för att ta oss med buss ut till Winterwiken där röda mattan & champange väntade. Alla gästerna var uppklädda till tänderna & stämningen var på topp! Marie Serneholt som var kvällens konferencier gjordet ett jätte bra jobb & strålade vackert i sin klänning gjord av Lars Wallin. Många av mina favoriter fick pris, Bland annat The Body Shops Beautifying Oil som vann pris i Årets kroppsvård 100-200 kronor. Hårvårdsmärket Unite & Lernberger Stafsing, L'Oréal Paris & Bliss är bara några av namnen som kammade hem priser. 
 
 
Maten som serverades stod Marcus Aujulay för (ni har säkert sett honom i Sveriges Mästerkock). Förätten bestod av Fänkålsbakad röding med äpple, gurka & pepparot. Huvudrätten var Färserad gårdskyckling med Karl-Johansvamp, blomkål & kycklingsky smaksatt med dragon. Till efterätt fick vi kaffe & citrontarlette. Riktigt smaskigt! Senare dukade dom även upp mängder av frukter & två stora chokladfontäner på nedevåningen. Hörde jag lyxigt?Jag vill tacka Kicki & Daisy Beauty för att jag fick möjlighet att gå på den här fina tillställningen. 
Vill ni se Goodiebagen & läsa mer om vinnarna?
Kika in mina andra inlägg {Goodiebagen} {Vinnarna}

Jätte fina bilder!! :D

Jättefin blogg, kommer definitivt att börja följa dig :)

Vilka fina bilder! Förstår att det var en härlig kväll, ser fantastiskt ut.

Trevlig helg!

Hälsningar
Nina

Hade så gärna också velat gå :) Ser ut att ha varit supermysigt.

Kram

Vad kul!

Sv: Verkligen:)

Åh det verkar har varit underbart! Lyllos!! :) Kram

Vad kul!

Åh, så kul gullet!

Åh vad kul!

Så fina bilder av dukningen :)

Undrar lite över varför sjutton Blogg.se skrivit att du varit på Elle beauty awards, var inte det dagen innan SBA? Eller är jag helt flrvirrad? :-P

Wow, så fint!

så roligt att få "följa med" bakom lite :)

Vad roligt med galakvällar, var är mina rättigheter liksom? ;)

Skitfina bilder!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: