Blondinbellas nya projekt

Igår avslöjade Blondinbella ett projekt som hon har arbetat med sedan Januari iår. Tillsammans med Pingis Hadenius lanserar hon en egen skönhetserie i september vid namn Lövengrip Care & Colour {förkortas LCC}. Serien kommer innehålla allt från bodylotion, showergel & deo, samt hårprodukter & så småningom ansiktsprodukter - makeup. Isabella har lagt upp en bild på förpackningarna till första produktsläppet där hon förklarar att hon ville att de skulle se feminina & lyxiga ut. Efter att ha tittat på bilden så håller jag inte riktigt med. Jag hade önskat en snyggare logga & gärna flaskdesign istället för tub. Färgerna tycker jag dock var helt okej & känns väldigt "Blondinbella". Någon lyxig känsla får jag tyvärr inte heller efter att ha tittat på bilden.
 
 
 
 
Det här är tydligen ingen vanlig "kändis-gör-skönhetsprodukt" där de bara sätter sitt namn på en färdig flaska. Isabella är noga med att poäntera att hon & kollegan gjort allt från grunden. De har besökt olika fabriker, kemister & tagit fram ett eget recept för att produkterna ska bli 100% Isabella. Pingis berättade för mig att Isabellas favorit i serien  "Count on me" är deoderanten. "Den är mild men supereffektiv med en doft av lugnande Lotusblomma". Jag ser fram emot att testa LCC & se om de kan mäta sig med de stora företagen som varit på marknaden i flera år. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag är lite skeptisk. Är serien verkligen utvecklad för att göra oss vackrare eller endast för att tjäna pengar? 
 
Har du några tankar om Lövengrip Care & Colour? 

bra skrivet!

bra skrivet!

Tycker inte heller produkterna ser så himla lyxiga ut, snarare tvärtom. Får hoppas att innehållet imponerar!

Håller med, designen känns lite B och ihophafsad, och ser mer ut som något Apotekets ACO skulle sälja.. Lär nog inte hamna i min badrumshylla, tyvärr!

Håller med Hanna att det påminner om ACO utseendemässigt.
Men får jag a la Molton Brown shower gel för priset av ACO, skiter jag i hur förpackningar ser ut :))

Jag är relativt ointresserad av just dessa produkter, det känns som om marknaden är ganska mättad där redan, och det är svårt att göra något riktigt personligt. Är i så fall mer intresserad av make up och liknande när det kommer. Hoppas på något som känns nytt, fräscht och lite udda, men då kanske det inte är BBs produkter man skall söka sig till...

Håller med tidigare talare, ser ut som ACO!

Svar: Superkul! :D

Sv: Ja jätte kul! :)

Anonym

Jag ser fram emot det

Tuff marknad att slå sig in på, håller tummarna för att produkterna är så bra som hon säger! Spännande, jag provar gärna! Om än lite skeptisk...

Jag tycker att det är väldigt mycket "apotekskänsla" över de förpackningarna. Och sen tycker jag att det är totalt värdelöst att man ser inte vad för produkt det är (dvs att det tydligt står tex "showergel") men att "Löwengrip" står supertydligt. Nej jag tror att hon enbart gör det för pengarna. Jag tror inte ens att hon kommer använda produkterna själv.

Hm just på grund av att Blondinbella har väldigt många bollar i luften så vet jag inte hur bra de här produkterna är. Jag föredrar att köpa skönhetsprodukter från märken med lång erfarenhet som verkligen vet vad de gör. Och håller med dig, inte så snygg design heller!

jag håller helt klart med diig! designen kunde varit snyggare!

utgående från förpackningarnas design ser de ut som något billigt skräp som säljs i lågprisvaruaffärer... Loggan kunde vara annorlunda, mer.. "krumelurig" tycker jag :)

håller med om att designen kunde varit bättre, men jag gillar faktiskt tub, mer än flaska, känns smidigare :) men man får väl testa och se om produkterna är bra sen!

Håller med dig! Tycker att designen ser rätt billig ut och det är inget "nytt" med den. Känns som att hon gör detta för att tjäna pengar.

Jag må vara pessimistisk, men när hon själv gått ut med att hon bara vill tjäna pengar blir jag skeptisk till det mesta BB gör tyvärr..

tycker det känns lite "apotek design" på produkterna. inget negativt. Men absolut inte lyxigt.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: