Doftdejting på Åhléns

I samband med att Åhléns City i Stockholm inviger Nordens största skönhetsavdelning den 23:e Augusti ger de, tillsammans med Match.com, för första gången sina besökare möjlighet att delta i doftdejting. Vad är då doftdejting? Besökarna får på plats välja ut sin favoritdoft & sedan matchas de ihop med andra singlar utifrån deras doftval. Hur roligt låter inte detta?
 

 
Doften har visat sig rent vetenskapligt ha stor betydelse för valet av partner, Läs mer om den internationella studien {här}. Jag hade gärna gått på doftdejt om jag hade haft möjlighet. Parfymer & singlar i samma rum, kan det bli bättre? Sen hade det inte varit helt fel att kolla in Åhléns nya skönhetsavdelning som tydligen utökats till 2500 kvm & därmed blir Nordens största! :} Om du inte har något för dig den 23:e så tycker jag absolut att du ska ta mod till dig & signa upp dig för doftdejting på Åhléns City. Mer om eventet & hur du anmäler dig hittar du på deras Facebook evenemang - HÄR
Ida

Haha vad coolt^^

Sv: jaa :D

hahahha, vad kul!

Sv: ja hade en super mysig dag! :)

åh tack =D

Sv, åh tack!
Vilken rolig grej!

Det lät ju faktiskt roligt! :)

OMG, vad hade hänt om jag hade gått dit och grabbat YSL Kouros som min egna favoritdoft? Vem hade jag fått gå hem med? Jag önskar att jag fick vara en fluga på någons axel vid det där eventet, är sjukt nyfiken på vilken regi personalen har fått.

Vilken rolig ide! :)

Haha så kul xD

sv: åh tack! xx

Jag tror på det där, lukter är viktiga.

frida svensson

vet du om de kommer ta in några nya märken?

Sv: Blir ju lite sugen på att testa det alltså ;) Får kika på det. Tack för tipset! :)

Vilken rolig grej! Hade man velat vara med på om man var singel :)

Vad häftigt

Det här är så jäkla roligt, jag ska upp till Stockholm i nästa vecka för att gå på Loreals event och passar absolut på att sticka inom Åhlens city, inte bara för att supershoppa utan för att dö parfymdöden i deras nya parfymrum med typ tusen nischdofter, GAAAAH!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: