Fransförlängning - Lily Garden Spa

För en vecka sedan gjorde jag fransförlängning på en nyöppnad salong i Göteborg. Jag hade köpt det på Letsdeal.se för endast 299 kronor så jag hade inga större förväntningar på stället. I vanliga fall så kostar en förlängning mellan 800-1500 kronor så redan här borde jag anat att något inte var som det skulle. Eftersom jag utför fransförlängning själv så vet jag hur det ska gå till & tyvärr visste nog inte det här stället vad de sysslade med. Endast 2 i personalen kunde svenska & hon som skulle sätta fransar på mig blev irriterad & suckade högt när mitt öga ryckte p.g.a att hon satt silikonpadsen {som skyddar underfransarna från lim} förlångt in i ögat så att nerverna blev irriterade. Hon skrek på sitt språk till den andra i personalen som kunde svenska & därefter kom "svensken" fram till mig & bad mig slappna av för det var omöjligt att sätta fransar på mig eftersom mitt öga ryckte så mycket. 
 
 
Jag svarade att padsen satt för långt in i ögat & att dom fick vara snälla att flytta ner den. Det gick inte sa hon. Det gick visst så jag gav mig inte. Jag hade blivit lovad att få singels på alla fransar men fick istället flairs lite här & där blandat med singels. Singels är en fejk-frans som sätts på din vanliga frans för att skapa ett naturligt intryck. Flairs är tre fransar på ett "knippe" & när de ramlar av så skapar de ett stort glapp vid ögat. De flesta proffesionella använder sig endast av singels & har bojkottat flairs just av den anledningen.
Med detta inlägget vill jag varna alla där ute för att köpa fransförlängning på Letsdeal eller liknande sidor. Du vet inte vem du kommer till & om personen i fråga har utbildning. Det viktigtaste när du ska göra fransförlängning är att be att få se diplom & före/efter bilder. Fråga gärna vad de använder för lim, fransar & teknik. Inga frågor är för dumma! Det är ju trots allt dina ögon. En vecka har gått & jag har nästan tappat alla fransar på vänster öga. Högerögats fransar trasslar sig något otroligt & vissa pekar neråt i ögat. Nä, håll er borta från Lily Garden Spa i Göteborg & sattsa istället på en salong med trevlig personal som vet vad de håller på med. 
 
Update: "Efterbilden" är tagen dagen efter förlängningen, det ser helt okej ut om än lite trassligt & glest på vissa ställen. Hade det hållt sig sådär så hade jag kunnat leva med det. Nu vill jag bara slita bort de lilla som är kvar. Med vänlig hälsning missnöjd kund. 

Vad tråkigt när man testar på något nytt och det blir dåligt! Usch! Tycker dock det ser snyggt ut på bilden, men om de redan ramlat av är det ju inte så kul.. Tycker också att många fransförlängnigar ser aldeles för fejk ut - inte så najs! Vågar inte testa själv.. Håller mig till färgade fransar och mascara, och lösögonfransar vid extra festliga tillfällen. Funkar bra!

Tycker det ser snyggt ut på bilden, men va tråkigt att det inte satt kvar! Och personalen verkar ju inte direkt trevliga, usch!
Hade velat testa fransförlängning nån gång, tycker det är snyggt om resultatet ändå ser hyfsat naturligt ut :)
Men en fråga, hur länge ska/brukar de i vanliga fall sitta kvar? Kram! :)

Svar: Rekomenderad påfyllning är efter 3-4 veckor. Då har de flesta tappat några stycken men har fortfarande majoriteten kvar :}
Sara Sternemar


Sv: Tack så mycket:)

Svar: Jasså? Har faktiskt ingen koll på escada! ❤

Tråkigt när man inte blir nöjd och när personalen är otrevlig. Ser fint ut på bilden, men man vill ju gärna att det ska hålla längre än några dagar. Har velat göra fransförlängning, men det kanske är bäst att låta bli när man inte vet vad man får? :)

Svar: Jag tycker absolut inte att du ska låta bli :} Så länge du går till en person som är utbildad & vet vad den håller på med så ska det inte vara några problem!
Sara Sternemar

Sv: Simpson är så bra ;D

Det ser fantastiskt ut på bilden! Men vad trist att du hamnade på ett så oseriöst ställe! Själv är bäste dräng, kanske:)?!

Sv, ja verkligen!
Vad tråkigt att personalen var så otrevliga!

Såå bra det blev tycker jag :) men synd att stället var så :/

sv: åh tack fina! love xx

Vad synd att de var otrevliga och inte kunde sin sak! Bra att du skriver om det. Är själv intresserad av att göra en ögonfransförlängning men är lite för feg! :)

svar: Hej! Livbox är Finlands motsvarighet till glossybox :D kostar ungefär samma som glossybox och fungerar enligt samma koncept :) det måste låta roligt att läsa ordet på svenska men det är från finskt ursprung och kommer från en lifestylekanal det där namnet så det uttalas på finskt sätt :D

svar: Hej! Livbox är Finlands motsvarighet till glossybox :D kostar ungefär samma som glossybox och fungerar enligt samma koncept :) det måste låta roligt att läsa ordet på svenska men det är från finskt ursprung och kommer från en lifestylekanal det där namnet så det uttalas på finskt sätt :D

Så trist :/ Om dom inte kan utföra korrekta behandlingar så borde dom verkligen pyssla med annat istället..!

Åhh vad tråkigt för dig. Men väldigt bra att du går ut och varnar.

Parantes

Måste säga att detta låter konstigt Jag var hos Lily Spa & gjorde fransar 27/9 2013 och blev supernöjd.
En vietnamesisk tjej som gjorde det med perfekt resultat.
Min 5-årige son satt & lekte bredvid & studerade henne.
Han tyckte det tog lång tid (över 1,5 h) & berättade sen hur hon gjort.
Jag blev som sagt supernöjd & hon satte visst "single"fransar. En & en & tätt & långa. Mycket bättre resultat än p de salonger jag gått på tidigare som tagit 600:- Det kostade 350:- (kampanj) & klistret sved ingenting & mina tårar rann inte som de brukar.
Rekommenderar henne varmt. OBS! Det fanns en tjej till & hennes resultat vet jag ungenting om.

Rizza

vad bra att du har skrivit den här, de har annonsen ute nu igen, skulle prova men vill inte längre, tack för tipset :-)

Anna

Dina uppgifter stämmer ej. De satte visst en och en frans i taget.
Det tog lång tid men jag är mycket nöjd, har haft mina tre veckor nu & 2 fransar har ramlat av. Att damen som satte mina inte kunde svenska...vad gör det? Det är ju inte så att man ligger & pratar & rör sitt ansikte direkt!? Tycker absolut alla skall bilda sig en egen uppfattning. Synd att du förstör för en driftig tjej som vågar satsa. Hon är uppväxt i Sverige & talar alltså perfekt svenska. Jag läste ditt inlägg & tänkte först inte gå dit - är glad att jag gjorde det.
Hälsningar SUPERNÖJD anna

Anonym

Jätte duktig haft mina längre än vad jag brukar

Camilla

Gjort naglar där. Mycket nöjd med resultatet. Men håller helt med om personalen. De gick hårt åt mot mina nagelätande och när jag blödde från tre fingrar (pga behandlingen) så stod tre i personalen och skällde på mig, varandra och mina fingrar på ett språk jag inte förstod. När man försökte prata med dem fick man ganska otrevlig behandling tillbaka och fick veta att man fick lugna sig för man visste inte hur det fungerade.

Jag är inte missnöjd, men personalen hade helt klart kunnat jobba på översättningsproblemet. Sen fick min kompis som gjorde samma sak bredvid mig en helt annan behandling (vi gjorde båda naglar) så därför tror jag att det kan variera hur dolk upplever resultatet efteråt eftersom de tydligen inte kör på samma sätt (mina paintbrushades, hennes gjordes på ett helt annat sätt tex).

Camilla

Ska stå nagelband

Vad bra att du skrivet ett sånt här inlägg med sanningen. Lilly Garden har precis ett erbjudande på Groupon för 349kr som jag hade tänk köpa till min mamma men det vågar jag inte göra nu. Så tack

Anonym

Håller med!

Anonym

Hag var där i veckan och gjorde. Först och främst ger salongen ett otroligt billigt intryck. Endast en var svensktalande. Först hade dom missat min bokade tid så fick vänta i 2 timmar. När jag skulle sätta fransarna fick jag en tjej som inte var trevlig. Hon hälsade inte med sina få svenska ord gestikulerade hon till mig. Med deras extremt starka lampa skulle man flera gånger titta upp i. Ögonen började rinna. Mitt öga började sedan rycka något extremt. Hon blev arg på mig och RELAX!!!!! Väldigt jobbigt när man inte kan förklara sig. Jag kände mig obekväm hela tiden och kommer inte gå tillbaka.

Lisa

Jag har bara sett resultatet på en kvinna som skräckslagen o ledsen med svullna illa åtgångna ögonlock ville ha hjälp att plocka bort fransarna hon gjort på detta ställe. Hon har samma erfarenhet som ni som var besvikna och skämdes lite för hon sa att hon borde räknat ut att man får vad man betalar för....
Detta var några månader sedan och stället va nyöppnat då tror jag.
Jag vet inte vad de använde för lim men det var oerhört svårt att lösa upp med removern. Massor av fransar satt ihoplimmade med varandra och slet o drog i hennes franskant, ögonlocken var helt svullna och ögonen mycket irriterade. Hon var så lättad när vi fått av allt. Var det ens snyggt när det var nygjort?
Vet ej för den här kvinnan hade sagt att de var lite långa när det var klart, och vad gör denna tjej då?
Tar fram en sax o klipper av dem en bit så det var svarta stubbar kvar....inte vackert nånstans !!! Måste kännas obehagligt att inte kunna kommunicera med den som håller på med starkt lim kring ögonen på en.
Var försiktiga o tänk på riskerna, samma när man är utomlands. Chansa inte på en billig behandling...och tänk inte att de är skickliga för att det går snabbt....noggrannhet viktigare! ni som varit sugna ett tag på att pröva, hör med andra vart de går och hur de upplever behandlingen. De ska vara noga med att göra rent ögonen innan varje behandling, sina egna händer och verktyg. Och kunna erbjuda borttagning med remover, (tar ca 10 min) om du skulle känna obehag eller allergi. Kan de inte det är det oseriöst.
Känner många nöjda tjejer som hållit på i flera år, o älskar sina fransar så lycka till !!!

Eyelashes By Me

Hej!
Det här lät extremt sorgligt ögonen är så viktiga det är så synd att du som velat testa något nytt får ett sådant beteende tillbaka.
Jag är diplomerad tjej och jobbar just nu hemma p.g.a. att jag är hög gravid men jag har fått väldigt många komplimanger och stam kunder hem till mig om ni tjejer vill och är intresserade av fransförlängning eller bara helt enkelt har några frågor angående fransförlängning är ni stort välkomna till mig jag finns i Gårdsten, nära Angered centrum. Alltså i Göteborg, vill ni se bilder eller mer information finns jag på Facebook med namnet Eyelashes By Me, finns även på instagram eyelashesbymee här är länken till Facebook grupp sidan: https://m.facebook.com/Eyelashesbyme?__user=522584279 . Jag har erbjudande pris nu också därför har jag det billigt och dessutom för att jag jobbar hemma :).
Hoppas att du vågar testa på fransförlängning ändå om det gick snett första gången för det är något alla borde testa som använder mascara väldigt skönt att slippa mascara ett bra tag! :)

SARA

Hej!
Köp inte nåt från Letsdeal det här oseriösa företaget,det har änt massa gånger för mig ,BILLIG OCH DÅLIGT med letsdeal tjänster och produkter

madeleine

Hej,
de satte jättefina fransar, singles...efter 1 vecka lossnade det många på höger öga...de var flera som gjorde det, Jag har haft förlängningar mycket innan, utan några problem. Men fasa, mina egna fransar gick av!!! de kortaste till 2 mm andra 3-4 mm - när jag så tog bort med medel förlängningar på vänster sida, hade fransar brytits av likaså...
Det lim som använts innan jag gick till Lily av andra, var samma som inom sjukvård. På Lilys använder de något annat.
Fick känslan av att en ung tjej som grejade resten av fransarna..på något sätt ville sabba för ägaren...JÄTTE hårdhänt o flinade bara o låtsades prata mjukt...
På Lilys använder de syntetiskt lim?

Tja, långsamt växer de ut...tänkte på att en del franslim innehåller formaldehyd...vansinnigt....det innebär celldöd för fransarnas rötter likaså!

Så jag gick ej åter då de mycket vänligt erbjöd sig att reparera fransar på höger öga, o tur var väl det när jag såg vad som hänt även på vänster öga.

Tina

Mot mig är de alltid trevliga och är nöjd med fransarna. Gjort där många ggr och det är billigt och bra. Synd att du inte blev nöjd. =(

Sus

Tar de inte kontokort ? Jag blir så trött på ställen som inte tar kort, t.ex Asia Nails som först både tog kort och hade bonuskort. Men nu måste man springa till bankomaten om man inte har kommit ihåg kontanter. IRRITERANDE ! Allt för att de skall tjäna pengar !!!!

Kimmie Nour

Jag och en vän köpte lets deal erbjudandet för fransar på Lily Garden. Vi båda blev oerhört nöjda! Vi har sedan dess gjort påfyllningar om och om igen! Jag har nu haft mina senaste fransar i tre veckor och INGEN människa tror på att jag haft dom i 3 veckor när jag berättar det. Jag är riktigt nöjd med deras jobb och jag kommer inte gå till något annat ställe om dom nu inte klantar sig ordentligt. Ser fram emot min påfyllning som sker om 2 veckor! :) Gott folk, ge dom en chans! det kostar ju endast bara 400kr i originalpris. Dom är duktiga! Bara för att dom inte kan svenska ska vi inte försvåra detta....

Anonym

Tack för informationen :) Jag var precis på väg att köpa denna " deal" men ångra mig efter läst detta! Så Tack för att du dela med dig av din erfarenhet<3

suss

Jag har gjort ögonfransar hos Lilly tre gånger och är super
Nöjd. Visst dom pratar inte svenska och i våra öron låter dom arga. Vill oxå varm rekommendera både Lets deal och Groupon. Är ur billiga nu har dom t ex Michael Kors klockor för halva priset

suss

Jag har gjort ögonfransar hos Lilly tre gånger och är super
Nöjd. Visst dom pratar inte svenska och i våra öron låter dom arga. Vill oxå varm rekommendera både Lets deal och Groupon. Är ur billiga nu har dom t ex Michael Kors klockor för halva priset

TACK

Å VILKEN TUR ATT JAG LÄSTE DETTA! Var påväg att boka!
Det som gör mig mäst misstänksam är att det inte finns någon bra information om dom på internet!
Fy för sådant här!!

Josefin

AVRÅDER STARK DETTA STÄLLE!!! Bokade också via Let's Deal och det var första gången jag skulle göra fransar. De slussade in mig till deras lunchrum, och kunde inte alls komunicera med mig. Det var ändå första gången och jag var lite nervös. Det var kille som började lägga fransarna tills de sedan löste av varandra, en efter en?! De pratade och skojade högt med varandra på deras språk, och jag bara låg där som ett fån. Var i en otroligt obekväm situation.
Visst, jag blev nöjd med fransarna tills efter en vecka när de, precis som skrivet innan, bröts/trillade av. Fruktansvärt obehagligt då jag innan hade långa, naturliga fransar innan men ville ha de lite tätare.
Jag fick sedan få tillbaka i ren panik då jag inte hade många fransar kvar! Samma sak denna gång. De skrek på en om man fick nån nervryckning i ögat, tvingade en att stirra in i den starka lampan och skällde även då om det kom tårar. Fruktansvärt otrevliga. Ett under att de ens får driva en salong! GÅ ALDRIG DIT!!!

Annae

Nej, håller med påståendet: Ja limmet är bättre än många ställen, MEN: De sa inget när jag kom in. Jag bara satt där. De började inte i tid. De talade inte alls svenska mer än en tjej "jacka där. skor av" som hon sen sa till alla. Många suckar och jag är ändå en lugn stilla snäll kund... efter 1 timma GICK HON, och en man (spännande att man inte kan öppna ögonen för att se vad som händer?!) tog vid. Uppenbart irriterad över hennes arbete.
De tjattrade konstant. Ett sabla liv. Kände mig oönskad och i vägen på något vis. Olustig. Och rädd att någon skulle ta min jacka långt utom synhåll. Nej, att ligga brevid en annan kund i ett bås med huvudet stickande ut i gången var inte min plan.
Resultatet? Snyggt visst. Singelfransar? Nej. Det var utlovat men nu efter en vecka faller allt av klumpvis. Längst in på ena ögat. De långa längst ut på det andra. Otroligt osnyggt och utom räddning.
Vill du bli illa till mods och ligga spänd som en pinne i två timmar med personal som oavbrutet babblar på annat språk, uppenbart om dig och omgivningen gå dit. Annars gå nån annanstans! Finns hundratals bättre eller lika bra i stan till samma pris!!

Anonym

Nu kanske inga kommer gå in här och kolla? Men jag skriver ändå

Jag fick ett presentkort av min kille och det skulle egentligen gå till fiskpredikyl men dem har inte kvar det
Så då fick jag ta fransar för 400 kr

Jag började googla och såg väldigt dåliga kommentarer, blev så nervös.

Tänkte bara gå ditt och lämna mitt presentkort eftersom jag hade beställt tid alltså tänkte jag inte göra fransar men jag ångrade mig och gjorde dem

Jag har bara haft mina i 2 dagar så.. Men 2 fransar har ramlat av och dem är as snygga

Gjorde hos en som gjorde fransar hemma och hon kunde verkligen inte sin grej hon la typ 20 fransar bara...

Sedan hos en klasskaomois och dem blev okej hos henne men dem tänker jag gå till igen för hon var duktig och jag ö r nöjd 😊

Dock så kan dem inte svenska,pratar mycket och låter mycket men jag ger 3/5 poäng

Elina

Hej! Läste ditt inlägg om Lily Garden för har funderat på att gå dit men nu är man avskräckt haha! Undrar om du har något tips på en annan salong i gbg centrum som gör fransar för under 1000-lappen?

Mikaela

Detta är skrivet för många år sedan. Men jag bar idag på lily garden spa i uppsala och var med om precis samma sak som dig. Oerhört otrevliga, ingen kunde svenska och kände mig så obekväm där så kunde inte slappna av. Detta gjorde att mina ögon ryckte fruktansvärt mycket.han som gjorde fransarna suckade och skrek konstant på deras språk vilket gjorde mig ännu mer spänd och obekväm. Nej fy!!! Aldrig mer lily garden spa. Rekommenderas ej!

Mikaela

Detta är skrivet för många år sedan. Men jag bar idag på lily garden spa i uppsala och var med om precis samma sak som dig. Oerhört otrevliga, ingen kunde svenska och kände mig så obekväm där så kunde inte slappna av. Detta gjorde att mina ögon ryckte fruktansvärt mycket.han som gjorde fransarna suckade och skrek konstant på deras språk vilket gjorde mig ännu mer spänd och obekväm. Nej fy!!! Aldrig mer lily garden spa. Rekommenderas ej!

Mikaela

Detta är skrivet för många år sedan. Men jag bar idag på lily garden spa i uppsala och var med om precis samma sak som dig. Oerhört otrevliga, ingen kunde svenska och kände mig så obekväm där så kunde inte slappna av. Detta gjorde att mina ögon ryckte fruktansvärt mycket.han som gjorde fransarna suckade och skrek konstant på deras språk vilket gjorde mig ännu mer spänd och obekväm. Nej fy!!! Aldrig mer lily garden spa. Rekommenderas ej!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: