IsaDora All Long Lash Mascara

 
IsaDoras nyhet All Long Lash Mascara finns nu i butik. Mascaran ska definera fransarna & ge dem extra längd. Formulan är utformad på ett sätt som ska förhindra att mascaran flagnar & lämnar mörka spår under ögonen. All Day Long Lash är genom sin speciella formulering mycket enkel att ta bort med handvarmt vatten och är därmed mycket mild mot fransarna. 
 
 
Jag har testat den här mascaran & den passar in i kategorin "Vardagsmascara". Fransarna blir väldigt långa & borsten känns smidig att jobba med. Tackvare alla små gummipiggar separeras fransarna helt okej & man kommer åt i minsta lilla vrå. Jag saknar dock volymegenskaper. Mina fransar blir långa av All Long Lash men någon vidare volym tycks jag inte kunna bygga upp. I produktbeskrivningen promotar IsaDora att mascaran kan tas bort med handvarmtvatten. Jag förstår inte riktigt varför det skulle vara något utöver det vanliga? Brukar någon använda kokhett-vatten till andra mascaror eller har jag missat något? Den här mascaran är ett utmärkt budgetallternativ till vardags då du bara är ute efter att få långa pigga fransar utan tjock volym. Till fest skulle jag nog sattsa på en annan variant. Finns att köpa på tex. Kicks för 149 kronor. 

Långa fransar du har :) Jag har svårt att hålla mina fransar böjda hela dagen. Brukar bara hålla i någon timma. Ändå böjer jag dom med fransböjare och med fingrarna när jag målat mascara. Det borde bero på mascaran då va? Använder Clump Defy och har långa fransar.. Har du tips på nån bra vardagsmascara som håller långa fransar böjda? :)

Åh snygga fransar. Finns mascaran i alla butiker? :)

Fia

den blev jag sugen på att testa!

Bra tips!

Min favorit kommer alltid vara Lancômes mascaror, men Isadoras är väl helt OK

Vad trevligt att du testat vår nya mascara! Att den kan tas bort med handvarmt vatten innebär att du bara behöver vatten, ingen remover! :)

Svar: Jaha! Då förstår jag Eva :} Tack för upplysningen :D
Sara Sternemar

Detdär ser ut som nåt jag saknat typ halva mitt liv-långa fransar! Jag har tunga ögonlock och trots att jag köpt mellandyra mascaror för att få längd i fransarna har mitt mål inte uppnåtts. Kanske denna då är något jag skall satsa på. Jag vill nämligen inte ha volym. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: