MAC Mineralize Moisture Foundation

Jag har fått många frågor under åren angående min foundation. Förr var jag helt frälst i bareMinerals id foundation, nu klappar mitt hjärta aningen hårdare för MAC Mineralize Moisture Foundation. Jag använder två olika nyanser som jag blandar beroende på hur brun jag är i ansiktet. Mitt bästa tips till er som känner er vilsna i foundation-djungeln är att investera i två olika färger. Då kan du enkelt blanda till rätt nyans framför sminkspegeln. Liksom kroppen ändrar också ansiktet färg beroende på dagsform & klimatet, det är väldigt sällan som en foundation är 100% lik din egna hudton.
 
 
Mineralize Moisture innehåller 77-Mineral Complex, sheasmör & E-vitamin. Formulan är flytande & den ger lätt till medium täckning. Jag blir alltid förvånad över hur jämn & fin min hudton blir efter att ha använt produkten. Den täcker ojämnheter & plitor bra, samtidigt som den inte döljer fräknar vilket jag ser som ett stort plus. Fräknar är jättefint & jag önskar att jag själv hade några. Foundationen innehåller SPF15 vilket känns toppen! För min del hade de gärna kunnat få innehålla både 30 & 50, men då kanske formulan hade blivit annorlunda... Den här foundationen passar dig som är ute efter en snygg sidenlen finish som får ansiktet att stråla. Vill dock påpeka att den kan upplevas lite glansig om man tar för mycket, här gäller det att jobba in foundationen med en pensel för att få bästa effekt. Har du väldigt fet hy så kanske du ska sträcka dig efter någon annan produkt som mattar ner ansiktet istället. Finns att köpa på Kicks för 345 kronor. ♥ ♥ 
 

sv: hih ja! :)

Låter som något för mig. Ska kolla in den, tror jag har ett test hemma vid närmare eftertanke.

Hoppas att allt är bra med dig.

Kram
Nina

Hur mycket kan man älska en foundation tänkte jag när jag köpte den här? Huuur mycket som helst tydligen! Älskar!

Använder aldrig foundation, men denna blev jag väldigt sugen på att prova!

Ellen

Din blogg är så fin! Och så bra tips du alltid ger oss läsare. Jag ska leta efter en macfoundation nu efter att ha läst ditt inlägg.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: