Question

 
 
 Jag är väldigt nyfiken på vad ni läsare tycker.
Lämna en kommentar så blir jag jätteglad :} 

Jag gillar recensioner av produkter och tips - gammalt OCH nytt! Omväxling förnöjer, gärna hår, hud, dofter och make up blandat! Ungefär som din blogg idag, alltså:)!

Anonym

Resensioner, sminkningar och fina bilder!

Jag vill läsa om produkter till hår eller hur man ska ta hand om huden och håret på bästa sätt :)

Sofia

Tutorials! :D

Sminkningar, tips på produkter (även produkter man dissar), sminktips (hur man applicerar osv), hudvård och hårvård, hårtips (hur man gör frisyrer) osv. Alla är väl kanske inte bra på både smink och hår men om man kan det alltså :) Massvis med tips helt enkelt! Och bilder, det är väl det viktigaste.

Recensioner, före/efterbilder, tips och varierande inlägg :)

Recensioner av olika produkter.

svar: haha, då är det ömsesidig avundsjuka för jag tycker alltid att innehållet i glossybox verkar SÅÅÅ NICE. :D

Jag vill läsa recensioner av produkter, skulle vara kul att få se din dagliga eye-makeup och nagellack :)

Det var det verkligen! Tusen tack för kommentaren fina du! :) Kram

Jag tycker om att läsa om tips, hur man sminkar sig med olika skuggor osv. Sedan har jag också alltid svårt att hitta rätt färg i ansiktssmink, vore kul och se hur du gör för att alltid få perfekt match. Puss o Kram

Svar: TACK:) Ja, magen växer nu:)
Kram

Recensioner är ju jättebra så man har en bild av produkten innan man lägger pengar på det. Tutorials hade var jätteroligt!:)

Mia

Tips, recensioner. Budget vs lyx, tutorials

Tips och råd är nr1 för en bra skönhetsblogg tycker jag! Tycker alltid man ska vara 100% ärilg om prudukter. Fina bilder är alltid trevligt och ger en proffsig känsla :)
Tutorials tycker jag också är roligt :)

Helen

Fortsätt i princip med det du gör! Dina recensioner är grymma då man först får läsa produktbeskrivningen och sedan din egna recension baserat på dina erfarenheter gällande produkten/märket. Dock hade jag velat se mer ansiktsvård och mindre ögonskuggor osv. Sen hade det varit roligt om du hade typ "veckans önskning" då läsarna får önska en produkt du ska testa! Förövrigt är din blogg grym!

Hmm ... tips på hur man sminkar sig. Steg för steg !

Tycker det är bra som du tar upp här i bloggen. Gillar ju bäst recensioner:) Dock är det uppskattat med budgetprodukter, för jag gillar inte att spendera för mycket pengar på skönhetsprodukter:)

Jag tycker väldigt mycket om reviews på produkter och recensioner! :)

Jag skulle gärna se mer produkter som inte förkommer på andra skönhetsbloggar, kanske lite roliga och knäppa produkter som ingen annan vågar testa, NOTD och recensioner funkar alltid.

Naturliga produkter, så nära från naturen som möjligt. Gärna sånt som man kan göra själv :)
<3 Jennie

Jag skulle faktiskt vilja läsa mer om dig :)

mycket tips och recensioner, blandat med lite personligt och steg för steg med mycket bilder :)

Som de flesta andra har skrivit så är recensioner alltid intressant och gärna tips om nya saker på marknaden :)

Personligen tycker jag att tips om olika produkter är super intressant och det har motiverat mig mycket att köpa produkter du tipsat om så tack för det! :) det skulle också vara kul att se hur man lägger en bas med primer och foundation + puder osv.. även olika sminkningar till fest. vardag osv..

Tack för en inspirerande blogg!

Jag tycker det är roligt när skönhetsbloggar tipsar om produkter - som inte kostar skjortan. Alltså lite lägre priser, för jag t.ex lägger inte ut hur mycket som helst på skönhetsprodukter men är ändå intresserad av det :)

Tutorials :-)

xx
Cornelia - Shopping Stil & Ungmamma-blogg

Elin

gärna inlägg om nyheter från märken med bra priser, t ex maybelline, loreal och alla de "vanliga" märkena som man bara kan springa in på kicks å shoppa :)

Produkttips och recensioner är alltid intressant! Nagellack (från märken som är enkla att få tag på i Sverige) och ögonsminkningar är inspirerande =)

Bra bilder, enkel design, tips, recensioner och kanske lite tutorials :)?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: