The Body Shop Camomile

Den 23/8 släppte The Body Shop en ny serie för sminkborttagning vid namn Camomile. I serien ingår Silky Cleansing Oil (210kr) – klibbfri, silkenslen rengöringsolja. Gentle Eye Make-Up Remover (135kr) – uppfriskande, klibbfri & mild. Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover (145kr) – mild men effektivSumptuous Cleansing Butter (185kr) – rengöringskräms som smälter till en olja på huden.
 
Viktigt att tillägga är att eye-removern har funnits i TBS sortiment sen innan, men nu har flaskan fått ett ansiktslyft. Ni kan läsa {här} om vad jag tyckte om produkten. Trots min tråkiga upplevelse så kommer jag ge dessa skönheter en ärlig chans att visa vad de går för. Förpackningarna ser väldigt inbjudande ut & efter att ha läst Fröken Rosas inlägg om Cleansing Buttern {burken} så blir jag ännu mer sugen på en testomgång. Återkommer med recension!  ♥ ♥ ♥
 

Så spännande :) det ser väldigt inbjudande ut :)

älskar body shops produkter

åh tack <3

Anonym

<vilken fin serie!

Det låter som något för mig! :-)

Sv, tack!!
Åh, alla deras produkter är grymma!

fin blogg

hmmm, undrar om jag skulle pröva den dära waterproof lip & eyeremovern? Jag har redan en stark favorit från dermosil (dermoshop.se) men om jag förstått det rätt har dermosil inte den kvar i sortimentet längre... hmm.. måst googla lite på bodyshops webbshop. Eller vänta på din recension först! ;)

Vad tråkigt att du hade en sådan hemsk upplevelse av removern! Den är min all time-favourite och det skall mycket till innan jag byter bort den. Jag gillar att man inte får någon hinna på ögonen när man använt den. Kanske borde även den flaskan vara genomskinlig så att man ser hur lättflytande?

verkar super!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: