VÄRLDSPREMIÄR - L'Oréal Paris BOUTIQUE

 
Mina vänner, L'Oréal Paris öppnar imorgon {29/8} sin första konceptbutik i hela världen. Utomlands? NEJ!  i Täby Centrum av alla ställen! Ikväll var jag & ett gäng pressfolk + bloggare inbjudna till en förhandsvisning av butiken. Vi smaskade på goda snittar & drack champagne samtidigt som vi stirrade på det svarta draperiet som döljde ingången. När det äntligen var dags för öppning så stod alla redo med kameran i högsta hugg. 
 
L'Oréal Paris Boutique är skräddarsydd för att erbjuda en unik shoppingupplevelse genom att inspirera & utbilda konsumenterna {oss kunder}. Förutom kunniga Makeupartister så är butiken utrustad med smarta ipads som man kan använda för att hitta produkter som passar sin egna look. Man tar helt enkelt en bild på sig själv med hjälp av progammet & sen dyker det upp olika alternativ på passande produkter. Hur kul? 
 
 
Vad skiljer butiken från tex. Kicks där du kan köpa L'Oréals produkter? Här kan de erbjuda ett bredare sortiment av nagellack, läppstift, ögonskuggor & produkter som bara säljs i utlandet. Färgerna är fler & trenderna är många. Det finns även en liten mindre yta där du hittar hudvård & styling från Elnett. Har du vägarna förbi Täby så måste du spana in butiken ♥ ♥ ♥
 
Är L'Oréal ett märke du använder dig av?

Wow, himmelriket! :D

Absolut, jag är en L'Orealfantast:)!!

Jag tycker Loréal är bra

Jag avskyr Loreal och enda produkterna jag har därifrån är sådant jag fått i present. Var många år sedan jag själv köpte något därifrån.

kul!! :))

Men åh! Hade gärna sett att de hade en i GBG så jag kunde smyga in där jag är hemma hos föräldrarna :P

Ååh vad kul, det hade jag ingen aning om!!

Sååå fint!

http://www.missladie.devote.se
välkommen till min VS-inspirerande blogg!
pluggar till nagelteknolog, makeupartist
och stylist! en blogg om skönhet<3

Åh, underlag i mörkare färger verkar jag också skymta :D

men gud va roligt att dom öppnar just där =) väldigt otippat =)

Åh ser så härligt ut. Tillochmed jag blir inspirerad som inte bryr mig så mycket om smink. Köper det jag är bekväm med liksom. :-) Men funderar på att byta upp mig lite, bara för att det är kul.

XOXO
Cornelia - Stil Shopping & Ungmamma-blogg

Maria K

Jag har nyss upptäckt att Loreal har väldigt många bra produkter! Deras flytande eyeliner gjorde att jag äntligen lyckades skapa en snygg vinge! Och deras BB-puder är jag nästan beroende av! Kul med butiken, önskar det öppnar en i Göteborg oxå!

jag använder mig rätt mycket av L'Oreal :)

hur gör man om man vill få bättre hy?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: