Löwengrip Care & Color

Äntligen har jag fått vantarna på tre produkter från Isabella Löwengrips egna skönhetsmärke LCC. Isabella {Blondinbella} är känd för att ha många gärn i elden & det känns inte helt otippat att hon även skulle börja tillverka skönhetsprodukter. Eftersom hon höjer produkterna till skyarna på bloggen så hade jag väldigt höga förväntingar. Doftar de verkligen så gott som hon beskriver? Gör dom mitt hår glansigt & fint? Svaret är ja. När jag öppnade schampot & kände den fruktiga doften som påminner om tropiska frukter (tänk ananas/passionsfrukt) fick jag en önskan om att äta upp innehållet. Självklart gjorde jag inte det, men gud så gott det doftar! ♥ ♥ ♥ 
 
 
Produkterna löddrar lagom i duschen & lämnar mitt hår smidigt & glansigt. Förpackningarna ska kännas femenina men jag tycker snarare att de känns som något jag hittat på apoteket. Jag hade önskat att de valt en flaska istället för tub till schampot & balsamet då de hade fått en lyxigare känsla.
Isabella nämner att hon ville designa en hårinpackning med pump för att hon upplever att det är jobbigt med burkar som tar in vatten. Smart, MEN förpackningen känns mer anpassad för ansiktsvård. Jag hade önskat en större öppning då det kommer väldigt lite produkt vid varje "tryck". Jag har långt hår & får kämpa för att få önskad mäng i handen & då tappar jag tyvärr intresset. Hårinpackningen doftar inte lika starkt som schampot & balsamet vilket jag tycker är synd. Bra att veta är att alla produkterna är sulfat & parabenfria vilket passar oss med extensions perfekt! Priset ligger runt hundralappen, 95 kronor för Schampoo/Balsam & 115 kronor för hårinpackningen & finns att köpa på Nordicfeel.se. Billigare än frisörschampo men dyrare än de du hittar i dagligvaruhandel. Eftersom resultatet blev så bra på mitt hår & doften är så god känns 100 spänn ingen big deal. Jag tror att jag kan lära mig att leva med tuberna. 
 
Är du nyfiken på LCC?

Kul att du gillade produkten. Själv tycker jag att förpackningarna ser fina ut:)

Nyfiken jag blev nu. Men förpackningarna ser små ut, är de det? :-)

Svar: Nej dom är inte så små men det är inte fyllda till toppen utan endast 100 ml. :(
Sara Sternemar

Det låter som bra produkter! :)

Jag blir faktiskt lite sugen på att testa men tycker faktiskt att det är ett dyrt pris för så lite innehåll. Jag tycker att förpackningarna hade kunnat varit mer speciellt för den summan också, jag tycker de är lite barnsliga... Men det låter som att det softar otroligt gott må jag säga! :)

Jag är lite sugen på att testa inpackningen för mitt hår behöver fukt och glans. Men en tub räcker kanske bara 2-3 ggr till mitt hår...

Nice!

Nice!

Spännande! Jag hade nog med velat ha i flaska, men bra att du är nöjd med produkterna ändå! Kram

så snyggt du redigerat bilden!!

Det låter som en härlig doft! :) Kram

Hade varit intressant att prova, lukten låter ju om inte annat väldigt lovande :)
Sv: Jaa eller hur! Hade nästan kunnat äta de varje dag :)

Kul! Fin bild :)

Härlig bild, jag älskar ljusa bilder.

Klart man blir nyfiken på produkterna nu.

Mmm, det är så bra att använda produkter som doftar gott i vintern ! (eller alltid, men jag tycker att det ger oss lite värme ^^)

Tyvärr tycker jag att de är ganska dyra för att man bara får 100ml för 100kr. Om det var 200/250ml för 100kr tycker jag att det skulle vara helt okej :)

Måste testa!

håller de håret rent länge? :)
Bella säger ju att henne hår känns nytvättat länge

Svar: Jag kunde vänta 5 dagar innan jag behövde tvätta håret vilket känns riktigt grymt!
Sara Sternemar

f

Undrar hur länge förpackning räcker. Jag vill ju inte behöva köpa schampo varje vecka.

Mia

Hur kan man veta att personer som skriver som sådant som du gör inte får betalt för att göra en positiv respons på hennes produkter.
Jag är alltid skeptisk för jag vet att väldigt många betalar folk för att säga det som de vill få ut till köparna.

Svar: Jag kan endast svara för mig själv på den här frågan & här kommer ett utdrag ur min Policy som du kan läsa längst upp i högra hörnet. "Beauty By Brownsugar är en beautyblogg med produktfokus. Bloggen drivs strikt enligt svenska pressetiska regler. Produktprover & pressutskick som mottages testas grundligt innan omdöme avges. Alla omdömen, åsikter & betyg är mina egna & kan inte påverkas av tredje part."
Sara Sternemar

Mia

Hur kan man veta att personer som skriver som sådant som du gör inte får betalt för att göra en positiv respons på hennes produkter.
Jag är alltid skeptisk för jag vet att väldigt många betalar folk för att säga det som de vill få ut till köparna.

Moa H

Oj, härligt att de var så bra! Har funderat på att beställa hennes produkter men tvekat! Fast efter alla positiva recensioner man läst så kanske man ska lägga en beställning trots allt! :)

Mickan

Du är bäst !!

vad kul att du gillade produkterna :) jag är sugen på att prova dem nu faktiskt!

Spännande! :) Måste ta och testa dessa.

vi har rätt olika åsikter om produkterna :D jag tyckte att shampot inte lämnade en så god doft i håret som jag hade hoppats men däremot älskade jag hårinpackningen
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: