Ett erbjudande ...

Jag har fått ett erbjudande att börja blogga som toppbloggare hos Finest.se. Det finns både för & nackdelar med detta & jag känner mig väldigt kluven. Nu har jag varit så himla länge på den här bloggen & den har blivit lite som min lilla bebis. Känns väldigt konstigt om jag skulle lämna den. Samtidigt kanske finest öppnar upp nya möjligheter för mig? Det som känns mest jobbigt är att jag inte kommer kunna ha kvar min design. Haha! Jag är väldigt noggran med mina inlägg & vill att allt ska se ut precis som jag vill ha det. Det har lixom blivit min signatur, att jag skriver "snygga" inlägg om jag nu får säga så utan att någon hoppar på mig. Har kikat lite på andra finestbloggar & de har ju massa länkar, bilder & anonser som man inte kan styra över själv. Kontraktet är på 1 år vilket känns väldigt länge om jag inte trivs. Sen finns det också ett krav att man ska uppdatera bloggen 2ggr per dag. Vad händer om jag inte känner för att blogga då? Om jag har mycket i skolan eller saknar inspiration. Jag vill inte bajsa ut dåliga inlägg bara för att jag måste.
 
 
Nu frågar jag er. Vad hade ni gjort i min situation?

Jag hade testat Finest! :)

Julia

När du berättar att man måste blogga 2 gånger per dag och inte ha sin egen design låter det som ett nerköp eftersom jag själv endast läser bloggar med "fin" design eftersom det är det som lockar:) Man ska kanske också ha i åtanke att alla läsare inte hänger med till den nya bloggen. Men sen är ju frågan vad du blir erbjuden i utbyte, får du lön för detta? Som toppbloggare på finest kommer du förmodligen också att nå ut till nya läsare:) Kan ju vara kul att testa något nytt dessutom! Om du inte trivs måste du ju kunna återgå till "gamla" bloggen igen?:) Lycka till i vilket fall!

Gud vad roligt! Fick ett erbjudande för något år sen att börja blogga för en norsk skönhetssida. Tackade dock nej tillslut av precis den anledningen du säger, kunna styra över design, inlägg och reklam! :) Du kommer säkert hitta det som känns bäst för dig :)

Förstår att du är kluven, men vilken kul grej att du blev tillfrågad! ^^

Jag skulle också stannat kvar, eftersom det är som du säger; ditt signum med stilrent osv!

Jag har ju bytat till finest. Va också lite kluven eftersom jag också hellre hade velat ha en blogg med en fin design, precis som du. Det som har varit positivt är att jag har fått fler läsare sen jag bytte till finest, man syns mycket mer, får gå på biopremiärer o sånt.. Men ja finest håller också på att göras om helt så förhoppningsvis blir det snyggare snart. Gillar ju heller inte att det finns en massa länkar överallt. Svårt det här med att byta bloggportal..Men Om nu designen är viktigt för dig så kanske du ska stanna kvar, men vill du att din blogg ska växa så kanske du ska byta :)

Risken finns ju att du tröttnar på att blogga om du blir "tvingad" till det när du inte känner för det och om du inte trivs med designen och så vidare. För jag håller med om att det är lite din grej att du alltid har så snygga inlägg! :D

Men samtidigt som flera skrivit så kan det ju locka fler läsare och ta dig längre och så vidare, så jag förstår verkligen att du blir kluven till hur du ska göra!

sv: tack, roligt att du gillade dem!

Åh, vad kul med ett sånt erbjudande men förstår att det känns lite jobbigt att man inte har kontroll över desigen på samma sätt, och typ sånna finest, myshowroom osv är det mkt reklam och sånt, vilket jag kan tycka känns tråkigt och mest ivägen, men samtidigt kan din blogg nog växa mer om du bytar portal, men sen är ju 1 år ganska länge! Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort och jag tror du måste känna efter själv vad som känns bäst :) Kan du inte typ "provblogga" där en vecka och känna efter? :)

2 ggr per dag är för mycket för mig, speciellt som skönhetsbloggare. Då ska det vara riktigt bra betalt, för det är ju nästan ett heltidsjobb. Just reklam och design är något som är viktigt för mig också, och något som är väl värt att fundera över. Du når säkert en ny grupp läsare, och bloggen växer säkert, men till vilket pris?

Jag älskar att läsa din blogg på blogg.se så personligen tycker jag att du stannar kvar :)

Des

Jag skulle aldrig byta till en portal, det är mycket roligare att vara egen. Om du dessutom inte känner dig bekväm med inläggskravet skulle jag verkligen tänka efter ordentligt.

Jag kände direkt "nej", innan jag hunnit läsa kriterierna ens, just för att jag verkligen inte gillar hur finestbloggarna ser ut. Det är ju så mycket personligare att ha den exakt hur man vill loch designen är faktiskt väldigt viktigt på en blogg, tycker jag i alla fall. Sen vet ju jag inte om du får något av det som gör det värt det. Men samtidigt, som du säger, 2 inlägg per dag? Att bli tvingad till det? Nä, man ska skriva för att man själv vill :) + 1 års kontrakt också, det är faktiskt väldigt länge :)

Svar: Haha, kan förstå det. Jag längtar också, men är väl antagligen för att det bara är 3 veckor kvar tills jag lämnar Sveriges gränser för Dubai och kryssning i Mellanöstern :)

jag hade haft kvar den på blogg.se :)
har du ätit semla idag? :D

Grattis till erbjudandet! :) jag hade inte heller kunna välja.. det jag tänker är att när man läser en blogg är det (enligt mig) roligare och intressantare när den är mer personlig och "professionell", jag tycker många bloggar ser lite likadana ut. Och har man ett krav att man måste blogga 2ggr/dag kan jag som du säger tänka mig att en del inlägg blir halvhjärtade och kanske mindre roliga att läsa.

Men samtidigt är det ju ett superkul erbjudande som kanske kan leda till en intressant och rolig framtid. Man kanske vänjer sig vid att blogga 2 ggr/dag efter ett tag? Hoppas du kommer på ett beslut. Älskar din blogg i vilket fall som helst! :)

Jag tycker du ska ta dig en riktig funderare ! Som du säger; designen kommer försvinna och att blogga med en tråkig design är ju det värsta som finns !

Gör som Ted i How I Met Your Mother och skriv en lista med pro's and con's, för- och nackdelar . Då strukturerar du upp och kan lätt se vad det är som väger mest . Jag tycker personligen inte att finest är plattformen som DU borde flytta till .. Jag tycker du ska flytta till egen domän eller till en mer beauty-inriktad plattform, kanske myshowroom, chic, veckorevyn eller ngt sådant. men det rä bara jag, och jag vet ju inte vad finestkontraktet skulle innebära för dig !

Lycka till i alla fall !

Det är ett svårt beslut. Jag har själv också blivit erbjuden just nu att blogga på finest och jag gillar inte heller upplägget på finest, men jag ser det mest som en fördel. Jag ser det som en chans att synas mer. Du har säkert redan ganska många läsare så för dig kanske det inte är samma fördel. Det gäller att tänka igenom beslutet och som sagt väga fördelarna mot nackdelarna :)

Det är nog bra att tänka igenom det ordentligt. Även fast man kanske är inne på ett visst "spår" för tillfället så kan man ju ändra sig också :)

Men jag älskar din blogg och tycker nog att du ska stanna!

Oj, visste inte att de hade sånna krav på sin portal! Om jag var du skulle jag inte börja blogga där. Som du säger så är ju design väldigt viktigt för en blogg och jag vet att jag själv gillar att läsa blogg.se-bloggar mer än bloggar på andra portaler just eftersom andra portaler har så mycket annonser och de flesta designer är ganska tråkiga. Och vad händer om man helt enkelt inte hinner med att blogga 2 inlägg någon dag? :o konstigt krav tycker jag, så om jag var du skulle jag inte börja blogga på finest. :)

Fanny

Först och främst GRATTIS, vad roligt! Men om jag vore du hade jag nog tackat nej till finest, just för att din design är så DU. Det beror såklart på vad du vill ha ut av din blogg. Men kika dig omkring lite grann, det finns ju givetvis flera portaler där designmöjligheten är bredare!

Jag bloggade för Modette förut. Hade inget kontrakt eller krav men jag slutade efter några månader ändå. Bara för designen! Haha :} Tappade helt bort min signatur (som du säger) efter ett tag. Kändes som läsarna tröttnade på mig också. DOCK var lönen väldigt skön & lättförtjänt :} Du får helt enkelt överväga om pengarna är värda det eller ej :) Lycka Till hur som helst :)

Vad har du för typsnitt i din header?

Vilken ära... men håller inte alls med deras krav. Om jag ska vara ärlig så fastna jag för din blogg pga designen, jag föredrar att läsa bloggar med "fina design". Den här bloggen känns mer som du, med tanke på att du får bestämma över din design & när du vill blogga. Sen är det inte heller direkt fint med en blogg med en massa "reklam". Men ja du får själv känna efter..:) Lycka till. :)

Hej där! Vill du ha vita tänder, för just nu endast 99 sek? Du får beställa hur många du vill! Funkar skit bra för mig, erbjudandet håller i tre dagar till.. Passa på du kommer inte att ångra dig! Tryck på denna länk, http://www.beautydeal.se/r/17016

sv; hehe jag älskar semlor! Därför måste jag vara försiktig hehe :D men som tur är så tycker inte alla likadant och tur är väl det hehe :D haft en bra dag? kram

la till dig på instagram lägg till mig med yasminegill

kram

go hard or go home had jag nog kört, hihi .. kör på :}

RE: Tack så mycket!

Enligt mig är du redan toppbloggare, så du kan stanna kvar :D

RE: Tack så mycket!

Enligt mig är du redan toppbloggare, så du kan stanna kvar :D

Anonym

Snälla stanna här! Vi läsar får väl hjälpa dig att få en större blogg, vill bara inte att din fina stilrena blogg ska förstöras med för mycket reklam osv. Men gör som du själv känner! <3

Ett svårt beslut.. Men JAG hade nog stannat kvar på blogg.se eftersom jag tycker att man är mycket friare då när det gäller utseendet på ens blogg, vilket jag tycker är viktigt!

S

jag tycker du ska stanna! :D men gör som du själv känner <3

Jag tycker att designen är väldigt viktig och vill kunna bestämma helt själv över hur den skulle se ut. Det blir ju mycket friare att kunna bestämma själv! Och som du skrev, ibland kanske man inte har lust att blogga. Man ska inte känna sig tvingad, får då blir det heller inte bra!

oj så svårt. lite som att avancera i ett jobb som man inte är säker på.
men om vi håller oss till designen och du gärna vill göra sånt själv så ska du hoppa över de. alla på finest ser likadana ut.

Stanna och var din egen! That´s all I say! :)

Att bajsa ut inlägg är ALDRIG bra! Dessutomn så tycker jag du gör ett nerköp då du inte kan ha din egen design. Designen är är ju det som ger ett första intryck och bloggar som ser likadana ut bortsett från Banner...inget som lockar mig. Följer inte många bloggar på finest om man säger så..

Singlat slant:)

Men åh vad roligt! Jag rekommenderar dig verkligen att ta det, det är ju en fantastisk chans!
sv: Ja, jag fyndade verkligen väldans fina ting på den antikaffären, hihi. Tusen tack för din himla fina kommentar sötast!
Kram. ♥

Neej, ha kvar denna tycker jag!

Anni

Jag tycker att du ska stanna kvar här! Finest känns så blaffigt och rörigt i designen. Det jag gillar med din blogg (förutom innehållet) är att du har så välarbetad design, vackra typsnitt och superfina bilder! Stanna kvar här ett tag till :)

Svårt val, det förstår jag. Väldigt kul att bli tillfrågad iaf!

Jag tycker du ska stanna kvar. Hur en blogg ser ut är viktigt för mig, både för min egna blogg och bloggar jag följer. :)

Du följer med på eventet med Daisy Beauty i helgen va? Jag bollades med precis samma tankar i huvudet när jag fick erbjudande om att börja hos Chic, så vi kan prata i helgen så kan jag berätta hur jag tyckte och tänkte när jag flyttade min blogg? :) Stortrivs på Chic för övrigt, bästa valet jag gjort. Vet dock inte hur Finest är.

Kram

jag vet inte.. Jag hade nog gjort det som kändes bäst nu & kanske vänta med erbjudandet! :D

blir det inte att de tjänar på din blogg då? och du kanske tjänar något också men dom går i mer plus för att du bloggar hos dem? eller hur funkar det?

blogg.se tjänar väl också lite på oss, med 2 annonser, men så mycket är det inte och det är väldigt diskret :-)

Jag hade inte gjort det då designen blir skitful, och folk vill läsa snygga bloggar ;-) jag följer ingen finest blogg alls..

Tess

Svårt beslut, för som du säger så har inte finest bloggarna de allra roligaste sidorna.. Men jag skulle nog själv se det som en möjlighet och ta chansen även om jag var tvungen att lägga "designen" lite åt sidan, jag gillar din stilrena stil MEN det finns fler anledningar än så till varför jag följer din blogg, denna behöver ju inte raderas helt heller utan den kan ju bara pausas under tiden :) ett år kan kännas som en lång tid speciellt om du inte skulle nu trivas men jag tror att om du fort blogga som du gör så kommer dina trogna läsare hjälpa dig tycka det är kul även nya:) det kan hända ofta att inspirationen inte finns där eller man känner att tiden inte finns men som innan med hjälp av de som läser din blogg kanske du kan få till bra men enkla inlägg som hjälper några av oss :)

Jag tycker att det var rätt beslut ! Det jag skulle säga också som jag glömde var att jag tyvärr tror att du skulle tappat läsare; det är ju en typ av miljö här inne som tilltalar och som matchar det du skriver om . Med finest design hade den härliga känslan försvunnit, så jag tycker absolut att du tog rätt beslut !

För det första så tycker jag att du ska stanna kvar, blogg.se erbjuder en mycket mer personligare blogg och du ska absolut inte känna dig tvingad till att blogga om du inte känner för det!

Pröva på under en vecka att göra 2 inlägg per dag och se hur det fungerar! :)

Att tvingas skriva två gånger om dagen under ett år även då man inte har något att skriva om känns väldigt dåligt. Det är då folk börjar göra korta, helt meningslösa uppdateringar vilket i sin tur gör att man förlorar läsare, så i längden kanske du inte skulle tjäna så mycket på det ändå, om du känner att det inte finns tillräckligt med tid och tillräckligt mycket intressant att blogga om.

Personligen gillar jag egen design, känns lite mer personligt & du har ju sån mysig & fin design dessutom som känns välkomnande. Förstår att det är ett svårt beslut!

vad får du för detta? eller blev erbjuden? ersättning? eftersom det är ett kontrakt?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: