GlamGlow Tingling & Exfoliating Mud Mask

Den hypade ansiktsmasken GlamGlow har äntligen landat hemma hos mig. Lermasken sägs vara kändisarnas favorit & passar utmärkt till både män & kvinnor. GlamGlow är en kittlande, exfolierande och mångsidig lermask som rengör, jämnar ut fina linjer och mjukar upp hudens struktur för att ge en synligt yngre hud vid regelbunden användning. Formulan innehåller vulkanisk pimpsten med unika molekyl-egenskaper som har pulvriserats för att ge huden en skön, kontrollerad exfoliering som avlägsnar döda hudceller, mjukgör och ger lyster.
 
 
När jag först öppnade locket så slogs jag av en ganska underlig doft. Masken luktar som en blandning av örter & tobak. Kanske inte det godaste man kan smörja in hela ansiktet med. Trots den knepiga doften så gillar jag faktiskt denna mask. Man applicerar ett tunnt lager i hela ansiktet & låter den sedan sitta i 10 minuter. I början pirrar det ganska mycket i huden, men jag tycker inte att det gör ont. Mer en stickande/kittlande känsla. Pirrandet avtar i takt med att masken torkar. Jag har dock hört personer som varit tvungna att tvätta bort masken direkt för att reaktionen blivit allt för smärtsam. Tips - Prova masken på ett litet parti i ansiktet först innan du applicerar hela så att du inte utsätts för någon allergisk reaktion. Efter tio minuter har masken stelnat & då är det dags att tvätta bort den med varmt vatten. Det är nu som pimpstenen fungerar som en peeling! Små korn som river skönt i ansiktet & gör huden bebismjuk. Känns nästan som en näve grus, haha! Jag upplever att min hud blir otroligt len & ren efter behandlingen. Den mjuka känslan håller i sig i flera dagar efteråt! En riktig lyxprodukt som hade fått full poäng om doften varit fräschare. Finns att köpa på eleven.se för 449 kronor. 

Tyvärr tror jag inte att min hud skulle gilla den, min hud klarar knappt några ansiktsmaskar utan att bli röd och irriterad :( Annars låter ju resultatet jättebra!

Åh det kanske man ska prova :) Har visserligen inte så mkt problem med min hy, men pormaskar har jag "såklart"... svårt att bli av med :(

hehe jag är faktist också godis sugen
åt en chokladboll nyss
gött det med
kram

RE: Visst är han. Supersöt :)

sv. tack så mycket.

Frågestund på bloggen.
Fråga gärna någonting så blir jag glad :D
Och kommentera om jag ska svara i inlägg lr videoinlägg kram :)

Jag håller med! klart dem ska skämmas bort också =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: