Showergel efter humör

Som de flesta vet så är jag en riktig doftjunkie. I mitt badrumskåp trängs mängder med parfymer. Något som jag också blivit på sista tiden är duschgels-galen. Jag gillar att byta duschgel efter humör. Ena dagen är jag sugen på en fruktig doft, andra dagen längtar jag efter en sötsliskig godisdoft. Den tredje dagen tvättar jag mig hellre med en frisk citrus/mintig gel. Är du som mig? Eller håller du dig till en & samma duschgel? :}

fin blogg allt bra?

Jag har en shower gel för varje dag i veckan :P Min favorit är tisdag och söndag, då är det love&toast clementine crush och lush it's raining men som gäller!

Jag är likadan, måste ha flera olika att välja emellan beroende på humör och tid på dygnet :)

Är precis likadan!! Får dock "perioder" ibland då jag absolut inte kan tänka mig något fräscht och citrusaktigt och funderar hur jag i hela fridens namn tänkte när jag köpte Body Shops citron...

Har också blivit lite shower gel-galen. När jag fryser sträcker jag mig efter Glögg, vill jag gotta mig är det snow fairy, om jag vill känna mig fräsch sträcker jag mig efter en lime-doftande från yves rocher.

Ja, jag byter ungefär en gång i veckan. Först fick jag konstiga blickar från min man när han helt random såg mig gå och ta duschgeléflaskan och stoppa ned den i mitt skönhetsskåp för att sen ta upp en annan och gå lägga vid badkarskanten. Men nu har han vant sig hahaha

Är precis som dig!
Har flera i duschen så att jag kan bestämma där vilken jag känner mest för att använda just då! ;D

Haha vem är inte en doftjunky?? :)

prövat mig fram. nu kör jag endast på lush bodydusch gel. Men den torkar inte ut huden. Doftar riktigt gott.

Jag har några olika jag väljer på lite beroende på humör och vad jag ska göra sen, om jag ska vara hemma eller om jag ska ut och osv :)

Jag håller mig nog oftast till en men jag älskar såna med fruktig doft!

Har ett par tre stycken i duschen samtidigt men har som regel att någon måste ta slut för att jag ska få ta fram en ny. :-)

Älskar att ha massa olika produkter :)

Jag använder ofta parfym så duschgelen brukar inte kännas av. Men jag älskar när de luktar gott när man väl duschar, då känner man ju av det. Haha

Jag har ofta samma, men det är bara för att jag kärar ner mig i en doft jättemycket!

Älskar också badprodukter! Har varit bra sugen på den där Cinnamonbuns från Philosophy ett tag nu, tror att den doftar riktigt gott :)

Är precis som dig! :) tycker det är tråkigt att alltid dofta likadant x)

Jag byter också varje dag. Men då har man en samma kombination under ungefär 7månader,då byter jag också!

Jag är precis som dig! Har olika favoritdofter varje dag haha :)

åh älskar att ha en massa olika dofter! nu är jag inne på jasmine lukten från body shop :)

Jag är precis som dig! ;)

Haha, jag är som du! Hihi. ♥

Annie

Jag är likadan! Men en liten fråga, var har du köpt Cinnamon & Black Licorice? Tänkte eftersom de är kanske nån av dina favoriter, då de är med i kollaget. Hihi.

Svar: Jag har den tyvärr inte :( Tyckte bara den såg så underbar ut så tog med den i kollaget :} haha!
Sara Sternemar

Ida

Den med doften "cinnamon buns" måste lukta sjukt gott!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: