The Body Shop - Camomile Gentle Eye Make-Up Remover

Den här EyeMake-Up Removern fick jag i min julkalender från The Body Shop. Igår testade jag den & jag är sjukt besviken! För det första så är formulan så rinnig att jag spillde ut vätska över hela mig när jag skulle använda den. Det sved något fruktansvärt i mina ögon som blev alldeles röda efter användning. Meningen är ju att man ska känna sig fräsch & ren när man har tvättat bort sminket. Inte se ut som ett rödgråtet vrak ... Nä, den här removern får de gärna behålla. 110 kronor känns saftigt att lägga på en produkt som inte håller måttet. Kanske fungerar den bättre på någon av er? Hos mig gick den iallafall inte hem. 
 
Anonym

Vilken skit produkt!!!

För mig funkar den jättebra. Tar den på bomullspad, och den svider inte alls. Bara om jag skulle råka klämma in all vätska i ögat. Tar bort min mascara jättelätt också.

Vad konstigt att det kan vara så olika. Jag älskar den verkligen och kommer säkerligen fortsätta köpa den även efter att min flaska tar slut :P

Sv: Vad kul!

Trist med ansiktsborttagningen :(

detsamma fina du!

Tråkigt att du blev besviken! Jag använder BareMinerals eyemakeup remover, den är superbra!! :)

Jag tyckte också att den var skitkass när jag provade den. Vill du ha tips på en bra remover så kan jag säga att bioderma är min nummer 1!

vad tråkigt att den inte var bra :/

Va tråkigt att den va så dålig :/ Hatar rinniga sminkborttagningsmedel :P

vad tråkigt att den inte var bra!!

Jeanette

Jag gillar denna remover just för att den är så mild mot mina ögon men ändå effektiv. Tänk vad det kan bara olika. Synd att den inte fungerade för dig!

Oj, vad tråkigt! För mig fungerar den så otroligt bra! Min flaska tog precis slut och jag ska köpa en ny (är inne på 3dje flaskan). Att den reagerade så på dig tycker jag är underligt, när de skriver att den ska vara mild? Supertråkigt!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: