Glossybox - Juli

 
 
 
Från en specialdesignad box till en annan. Månadens Glossybox har fått namnet Le Grand Bleu & ska inspirera till en sommar på stranden. Boxens djupblåfärg & koralldetaljerna för mina tankar utomlands. I min box gömde det sig en fotgel från Beautybird som sägs svalka & lugna varma/trötta fötter. En snabbverkande & återuppbyggande hårkur från Goldwell som ska ge nytt liv till håret på bara 60 sekunder. Torrschampo från Kevin.Murphy. Ett mini nagellack från Nails INC i en mjukt rosa korallig nyans. Sist men inte minst, en kroppsrengöring från Anatomicals i en söt & blommig doft. 
 
 
Jag tycker att den här boxen kändes väldigt rolig & rätt i tiden. Det enda jag saknar för att fullfölja temat är en solskyddsfaktor. Kanske kunde Glossybox bytt ut en hårprodukt mot det? Väldigt roligt att de sattsat på designerboxar, jag hade inte haft något emot om det kom en ny varje månad :} Dessutom måste jag beröma Glossybox för den snabba leveransen. Månaden är inte ens slut än & jag har redan fått min Juli box! Tror aldrig det har hänt i min Glossybox historia  
 
Har ni fått era boxar än?
Blev ni nöjda med innehållet? 
 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR

Ser ut som en bra box, jag har slutat med det, för jag var trött på det, men fortsätter de så här så får jag kanske ta upp prenumerationen igen....hihi. :-)

sv: ja, verkligen

Du fick exakt samma box som jag. Jag känner som du spf hade ju inte varit fel i den boxen :) Helt fantastiskt att den kom innan månaden är slut, har aldrig hänt mig tidigare heller

Svar: Härligt att höra! Jo det är bara bra med mig. Ska du göra imorgon då? Kram

Åh den verkar bra ju :) I framtiden kanske man själv borde beställa såna boxar!

Sv: Ja, visst är den. :)

Alltid kul och prova nya produkter. :)

Sv: Jadå! :D

Så fin box! Blev tyvärr lite besviken när jag öppnade den, i förra månadens box gillade jag alla produkter, i denna är det kanske två stycken jag kommer använda. Men men, man kan ju inte alltid vara helt nöjd! :)

läser om det där hela tiden känns det som lite här och där.. men vad är det egentligen, vart får man de ifrån? :)

Vilken fin ask och bra produkter! :)

Vilken söt box. Själv prenumererar jag inte på det där. Har funderat på det, men kommit fram till att jag inte behöver det just nu.

Åh, så spännande! Jag går i väntans tider, hoppas på ett sms i dag! Älskar Glossybox-kartongerna, rosa eller specialdesignade spelar ingen roll - de är fina och praktiska!

Verkar spännande med Glossybox. Kanske får testa snart!

Åh vad nice måste nog också börja prenumerera :D

Svar: Ja väldigt smart och roligt! :D

Fick samma box fast inte torrshampot utan fick istället en miniral primer! :D

Prenumererar inte, men har funderat på det ett tag, men när man pluggar blir det inte prio ett (iallafall för min del)! :)

Verkar som en riktigt härlig box, tycker alltid att det är så spännande att läsa vad folks boxar innehåller! :)

fina saker! :)

Jag tycker det är konstigt att det heter samma månad fast hela månaden har gått. Vore det inte bättre att döpa boxarna efter nästkommande månad precis som man gör med magasin? Jag fick mess om min box idag. Ska hämta den snart :) Då skulle man också kunna anpassa produkterna mer efter månad. De här sakerna hade ju varit toppen att få i början av juli, men nu är det ju snart sensommar. Jag ska hämta min i eftermiddag. Ska bli intressant att se vad jag får :)

Jag är väldigt nöjd! Fick samma som du, förutom att jag fick en primer från Youngblood istället för torrschampot. :)

Tycker asken var underbar och precis som du skriver hade det ju varit utmärkt med en solkräm :)

det ser ut att vara en bra box!

Vad trevligt att du tyckte om din box. Själv blev jag inte sådär jätte imponerad av innehållet (fick likadant innehåll som dig , förutom torrschampot. Hade gärna sett lite mer smink i boxen.

Nu hoppas jag på att London Calling boxen imponerar mer :)

Jag blev väldigt nöjd med min box. Försöker spana runt vad andra fick men hittills verkar denna kombon vara i majoritet.

Åh vilken fin blogg du har!

Jag har funderat på att börja premunuera på glossy box jag också... är det något du rekommenderar?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: