La Roche-Posay Thermal Spring water

 
En perfekt produkt att bära med sig i handväskan i sommar är Thermal Spring Water från La Roche-Posay. En flaska fuktmist som endast innehåller thermalskt källvatten från Frankrike. Sprayen är anpassad för känslig hy & rekomenderas till de som utsatt ansiktet för uttorkande-luft eller för mycket sol. Jag tycker den är väldigt uppfriskande & har den gärna brevid mig när jag ligger ute & solar på klipporna. När jag åker utomlands är den här produkten en given medresenär. Sprayen doftar ingenting & irriterar inte så du kan med fördel använda den på alla i familjen, stora som små.
 
Vissa kanske tycker att det går lika bra med en vanlig sprayflaska kranvatten, det tycker inte jag. Kalla mig skönhetskadad, men jag betalar gärna 95 kronor för en flaska Thermal Spring Water från La Roche-Posay. Det känns lyxigt att veta att vattnet kommer från La Roche Posays "magiska" källa & bara den känslan är fan värd 95 kronor. Punkt. Ni hittar produkten på Apoteket. 
 
Tips - Ställ in flaskan i kylen innan användning, uppfriskande deluxe!

Bra tips! :-)

Det låter som en praktisk produkt :)

Låter nice! Måste nog prova!

Älskar såna här ansiktssprayer, tycker precis som du att de är väldigt uppfriskande och härliga! Är ute efter en ny just nu så kanske ska fundera på att köpa denna! Har inte blivit besviken på något från La Roche Posay ännu så... :D

frida svensson

jag var inte alls särskilt förtjust i den! Jag tyckte den sprejade ojämt och klumpigt och sprayade man den över makeup så riskerade man att det började rinna. Vattnet sprejades inte jämt utan blev stora droppar. Jag ÄLSKAR LRP men denna produkt var... naja...liksom!

Hej!
kolla gärna in min blogg:D

Fint :)

Jag älskar verkligen denna, sprayar den över makeup titt som tätt! Vattnet är ju verkligen lugnande, går inte alls att jämföra med kranvatten. Heja thermaliskt källvatten!

Haha, det låter toppen ju :) Jag måste nog prova.

Åh vill läsa den boken, är den bra?

Sv: Ja verkligen:)

Bra tips :)

Ha, ha, helt rätt! Den funkar jättebra på leramasker också, så att de inte torkar för fort!

Men ohh så bra grej, det vore ngt för mig =D

sv; bra att jag vet det iallafall :O!

Det märket är så himla bra! =)

Svar: Ah, det var det verkligen! Det är något magiskt med bröllop! :)
Allt väl med dig? :)

Roligt de med tidningen så överraskad

Tack för raderna hos mig <3


Kika in på bloggen om några dagar och var med och delta i årets hittills grymmaste tävling, där du har chansen att vinna ett presentkort på 1200 kr på Lyko! :D

http://idasbeauty.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: