Mac - Pressed Pigments Höst 2013

Pigment är en fantastisk uppfinnig som kan krydda vilken makeup som helst! Tyvärr kommer de ofta som löst puder & riskerar att hamna över hela golvet innan du är färdig ... Mac kommer råda bot på detta i höst! Med deras nya kollektion Pressed Pigments gör de det enkelt för oss pigmentälskare att använda vår favoritnyans.
 
 
 
Kollektionen bjuder på 12 pigment samt en borste {som finns i det fasta sortimentet}. Pigmenten har en "frost" formula & skapar en metallisk look på locket. Jag fick hem Enlightening som är silverfärgat, de påminner om gnistrande iskristaller en kall vinterdag. Otroligt fint! Du kan med fördel blöta din pensel när du applicerar ditt pigment, den metalliska looken blir då ännu mer framträdande. Pigmenten kommer ut den 8 Augusti & priset kommer ligga på 250 kronor. Längtar! 

Åh, kan du inte skriva vad du tycker om bare minerals produkter? vilka som är dina favoriter osv? :)

Ma

Det var ju bra att de kommer ut pigment som man slipper få över halva golvet istället för där det ska vara. Det kan jag också se fram emot...

Det här ser nog alla fram emot :)

Uuuuuusch jag vill typ dö, gillar inte kombinationen av att jag kommer jobba extra och ha studiebidrag till hösten och att dessa fina pigment kommer :(

Åh vad underbart :D

härliga färger ^^

Åh de ser härliga ut! Jag älskar höstens färger för de är alltid mycket starkare och roligare än vårens mjuka pasteller. Härligt!

Åh, nu längtar jag också!

Härliga färger! :) Grymt utbud! =)

MAC kan sina grjejer.

MAC kan sina grjejer.

Den blåa ögonskuggan såg riktigt snygg ut!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: