Månadens GlossyBox - Juni

 
Jag har inte haft möjlighet att hämta ut min Glossybox förens nu men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :} Månadens box är designad av art directorn Therese Sennerholt, budskapet "Don't let anyone ever dull your sparkle" pryder den vita boxen som annars brukar vara rosa. Kul med lite förändring!
 
 
I min box hittar vi "Volupt Spray" från Sebastian Professional, 100 % Pure Natural Tinted Lipbalm från Figs & Rouge, Glitterlack från China Glaze, Sweet Berry Gloss från Pierre René & En ögonfransböjare från Emite Make up.
 
Av 5 produkter så var hela 4 fullsize vilket jag tycker är fantastiskt bra! Dock hade jag önskat att de skippade lipglosset från Pierre René då de känns som en tråkig "utfyllnads" produkt ... Det ska bli extra kul att testa ögonfransböjaren från Emite Make up då Kicki talat så gott om den {här}. Glitterlacket från China Glaze var väldigt fint så även det ser jag fram emot att testa. Sebastian Professional är ett hårvårdsmärke som jag varit nyfiken på länge så det ska bli spännande att se vad deras volymspray går för! Figs & Rouge läppbalsamet kommer i en otroligt söt förpackning, dock gillar jag inte den röda färgen, tycker att det ser ut som att jag har nare när jag applicerar den... Kanske fungerar den bättre på någon av mina vänner? Hos mig gick den iallafall inte hem. 
 
Vad fick ni i Juni boxen?
Är ni nöjda?
 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR

åhhh älskar nagellacket, passar verkligen mottot!

Svar: Tack så mycket!
Allt bra med dig idag? :)

Kul med en sådan låda en gång i månaden ;)

Sv: Ja, visst är den. :)
Har du haft en bra dag? :)

åh va jag vill ha glossybox! Måste ordna det, har velat haft det så länge :) blir lika avundsjuk :)

Jag blev jättenöjd med månadens box, utmärkt! :)

SV: tack så mycket :D

Vad är glossybox? :)

hur mår du då?:)

är de lätt att få jobb som makeupartist?

Sebastian har funnits sedan 80-talet.. Har alltid använt det märket och det är grymt!

Jag är ganska nöjd med mina produkter: Jag fick intelika många fullsize-produkter men nagellacket var så fint och figs and rouge var överraskande bra :)

Åååh vill också ha!

En riktigt bra box! :-)

Det ser himla bra ut du :) Like it.

Hej!

Jag har en tävling i bloggen just nu där du har chansen att vinna ett presentkort, värde 150:-, hos Erikasgarderob.se. Det är enkelt att delta och du bestämmer själv hur många lotter du vill tävla med :) http://dolphin.blogg.se/2013/july/vinn-ett-presentkort-hos-erikasgarderobse.html#comments

Om du inte gillar den här typen av kommentarer så ber jag om ursäkt.

Trevlig helg!

Åååh, ögonfransböjaren är jag också sugen på. Precis som du, efter att Kicki skrev om den :)

Supernöjd, som vanligt:)! Fick en Elisabeth Ardens Eight Hour cream (perfekt för handväskan) i stället för Sweet Berry gloss.

Fin blogg. Checka in på min med ;)

Kul med dessa Glossyboxarna.. har en kollega som också får dessa varje månad. Är lite sugen... får se! :)

Jag är nöjd, fick samma läppbalsam, volymsprej och fransböjare, men sen fick jag en rosa färg på läppglanset och en rosa eyeliner från HotMakeup. :-)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: