Måndagslyx på Vann

Idag har jag tillbringat eftermiddagen på Vann spa. Jag hade bokat en "Hot Stone Massage" 60 minuter för att riktigt komma ner i varv & lyxa till det denna tråkiga måndag. Massagen görs med varma lavastenar som får glida över kroppen tillsammans med härlig olja, om du inte har testat detta så måste du göra det! Det gör verkligen underverk för onda ryggar & stela ben & värmen sprider sig ända in i musklerna. Smakar det så kostar det, jag betalade 845 kronor för en timmes Hot Stone Massage & det var värt varenda öre. Jag kände mig som en ny människa när jag var färdig, totalt avslappnad & mysig 
 
 
Jag tycker vi unnar oss alldeles för lite Spa-behandlingar i detta landet. Självklart förstår jag om inte alla har råd att betala tusentals-kronor för en massage, men om man sparar & letar efter erbjudanden så har man råd att kosta på sig någon behandling i månaden. Se det som en investering för själen :}  Ett bra tips för er som har en tjat budget är att besöka Gilda Skolan & Elisabethskolans elever, deras behandlingar kostar ungefär hälften av vad de stora Spa-anlängningarna tar & de är minst lika duktiga.
 
Brukar du gå på Spa? 

Vann är så fint!

håller med om att vi unnar oss för lite!

Lyxigt! :) Så skönt att gå på spa! Jag kan rekommendera Torekov Hotell & Spa! Himla mysigt.

Jag älskar att gå på spa, men är dålig på att välja behandlingar. Jag har varit på Smögens havsbad, Vann spa och Tylösand.

Tusen tack fina du! :) Kram

Fina bilder!

Hur kan jag ha missat din blogg, den verkar ju redigt populär? Blir genast ett + i bloglovin :)

Härliga bilder!

Men ohh så trevligt att unna sig lite spa =D

När man har pojkvän som masserar en hela tiden blir det lite ovärt, haha! Men ansiktsbehandlingar är ju faktiskt värt att investera i och sååå himla skönt.

Åh låter härligt :) Nej jag brukar aldrig gå på spa :/

Mickan

Har besökt VANN spa ett antal gånger. Toppenställe.

Så härligt :)

Riktigt fina bilder!
Haha, nej, jag har aldrig varit på spa, tyvärr. :/ :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: