Vichy Stress Resist

Nu har jag hittat det jag letat efter, Vichy Stress Resist är svaret på mina deoderantböner! I produktbeskrivningen står det att den är en "Långtidsverkande antiperspirant mot generande svett med effekt i 72 timmar"  Det låter nästan för bra för att vara sant men jag kan skriva under på att den verkligen lever upp till den här meningen. Produkten innehåller ultraabsorberande vulkanska mineraler & perspicalm som fungerar som svetthämmande ämnen. Vichy Stress Resist rekomenderas främst till de personer som svettas mycket men jag tycker att den fungerar super till vem som helst! Mina armhålor är torra & svettfria efter ett hårt arbetspass & jag har aldrig känns mig så fräsch som när jag bär den här. Ett stort plus för att den inte svider på nyrakad hud!  ♥ ♥ 
 
 
Doften är frisk & lite frukt-mintig vilket passar mig perfekt. Det enda minuset jag upplever är att det tar ett litet tag för den att torka in, dock lämnar den inga vita fläckar på kläderna så egentligen är det en bagatell. Priset för Vichy Stress Resist ligger på 119 kronor på apoteket, lite dyrare än de vanliga Dove-deoderanterna i matbutiken men helt klart värd varenda extra krona. Heja Vichy, jag kommer alltid vara dig trogen.
Lina

Den ska jag köpa direkt! Tack för tipset Sugar!

Vichy är bäst! Man blir sällan besviken på deras deodoranter.

bra tips, :)

SV: tack så mycket :D Ja, det var riktigt kul :3

Jag har denna men inte testat den än :) men detta låter ju lovande :)

Jag blev inte så förtjust i den, tycker den luktar lite för maskulint för min smak. Jag älskar däremot Rexona Maximum Protection. Kanonbra. :-)

Den gröna luktar godare men funkar precis lika bra trots att den bara" hjälper i 48h ;)

schysst tips :=

Härligt att deon håller vad den lovar :)

Oj den måste jag testa! Har alltid haft vanliga "matbutik deodoraanter", men känner inte riktigt att de funkar.

Tack för ditt tips nu vet jag vilken jag ska pröva nästa gång jag köper ny! :)

Jag använder Vichys DOFTFRIA deoderant och jag älskar den! Jag luktar aldrig svett och slipper blanda två olika dofter med varandra (deo och parfym).

Nice! Måste testa!

KATTKITTY

DEN VILL HA <3

Den måste jag testa! Tänkte faktiskt googla runt på antiperspiranter och så gick jag in på din blogg och så hittade jag den här, tack för tipset :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: