Victoria's Secret Shopping

När jag var på Landvetters nyöppnade Victoria´s Secret butik så hade jag svårt att hålla i pengarna ... Det fanns så mycket fint & jag hade stora problem att bestämma mig över vad jag skulle köpa. Strawberries & Champange Duschgel, Sheer Love lotion (Gåva i Goodiebag) Forever Pink lotion (Gåva i Goodiebag) Lipgloss (Gåva i Goodiebag) Secret Charm Mist, Rocking Body Perfecting Cream & Angel Gold lotion fick tillslut följa med mig hem.
 
Jag är kär i Secret Charm misten! Så himla underbar doft! Rocking Body Perfecting Creamen ger ett fint guldskimmer till kroppen. Strawberries & Champange shower gel doftar lyx & glamour! Jordgubbar med bubblande champange kan inte bli fel tillsamans! Bodylotion kan man aldrig få för många av, min favorit av dessa tre är Angel Gold, det syns kanske inte så bra på bilden men förpackningen är utsmyckad med små söta änglavingar, sånt kan jag ju bara inte motstå! Att den dessutom doftar jätte gott är bara ett plus i kanten 
 
 
 Har du någon favoritprodukt från VS? 
 

Jag har nyss beställt mig en body lotion från Victorias Secret. Det blev Sheer Love som doftar gott av lilja och bomullsblomma. Ser fram emot att den ska komma hem så jag får testa. :-)

Nä det har jag inte! :(

Hej!
Vet du om man kan komma till VS affären på Landvetter utan att resa någonstans? Kram!

Vad härligt! Jag har varit i två Victorias Secret nu i Turkiet, men jag köpte bara underkläder :)

sv: Tack så mycket :)

Min favorit är utan tvekan Endless Love. Inte så många som känner till den men den luktar lätt och fruktigt av äppelblom. Helt underbar! :)

Låter ju trevligt :D

Så har VS öppnat i Sverige?

tycker att alla deras parfymer luktar fantastiskt gott!

Härligt att du fick med dig så mycket bra därifrån! :)

Inte det minsta avis :) Jag har Strawberries & Champagne som lotion, sedan har jag Such a flirt med lotion, mist & body butter, men är rädd att jag inte kommer kunna hålla fingrarna i styr när jag åker nu på lördag. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, hehehe ;P

Jättefin blogg!
Jag har precis startat en ny blogg och det vore superkul om du ville titta in och kanske lämna en kommentar, kram :)

Mums! Fanns det bikinis/badkläder? Ska flyga från Landvetter nästa vecka :)

dööör lite, älskar vs!

Jag älskar min Sheer Love Body Mist!
Måste bara fråga: vad är det för body mist som står bakom den du nämnde? Den sa du inget om... ;-)

Jag älskar alla dofterna! :)

Jag älskar alla Body Mists! Nästan iaf...
Vad tycker du om mina senaste outfitbilder? Helt kassa eller ska jag fortsätta med att lägga ut olika outfits? Tacksam för svar! :)

Min favorit är Strawberry Chamapgne!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: