Chanel

Att shoppa billigt på Ebay har blivit lite av en ny hobby hos mig. Tyvärr blev jag jättebesviken när jag öppnade paketet till mitt senaste fynd. Jag hade beställt det ombloggade chanelskalet i rosa & hoppade av lycka när jag hittade paketet i brevlådan. Tyvärr varade inte min lycka speciellt länge ... i paketet låg ett GRÖNT skal som jag INTE hade beställt. Visst är det inget fel på det här men när jag beställer rosa så förväntar jag mig rosa! Säljaren hade toppbetyg & det stod klart & tydligt att alla färger fanns i lager. Nu betalade jag bara 30 kronor så det är ju inte hela världen, alla kan göra fel men jag kan inte låta bli att titta argt på mitt gröna skal & önska att det förvandlas till ett rosa. 
 

Tråkigt när det inte stämmer :(

Dock brukar ju eBay-säljare ofta vara väldigt måna om sina kunder då de absolut inte vill ha dåliga betyg, så om du säger till kan du säkert få ett rosa hemskickat och dessutom få behålla det gröna! ;D

Vad trist att du fick fel färg, förstår verkligen din besvikelse. Säger som ovanstående, testa att kontakta försäljaren. Hoppas du får en fin vecka.

gud vad tråkigt! hoppas du löser det :(

Jag har ett sånt rosa som jag tröttnat på, vi kan byta. ;)

Vad tråkigt, skulle bli sjukt irriterad! Men som tur är är det där skalet sjukt snyggt i alla fall! ;)

synd ju :/

Hade jag haft en iPhone så hade jag säkert klickat hem ett liknande! Kanske Taboo då, eftersom det troligen blir en favorit... Hoppas att du får rätt skal!

Sv: Absolut. :)

Vad synd att det blev fel färg, men skalet är snyggt i alla fall. :)

VET DU VAD FÄRGEN HETER PÅ NAGELLACKET?? I NEED IT!

Men snyggt är det iallafall!!!

som redan sagts, det är mycket möjligt att du kan få hem ett rosa gratis utan att ens behöva returnera den felaktiga varan - det hände mig då jag fick rosa hårfärg istället för röd som jag skulle ha - han skickade t.o.m ett par extra burkar som kompensation ;)

Åhh vad tråkigt Sara! Jag förstår dig, det är snyggt detta också, men du ville ju ha rosa. Jag älskar också att handla på eBay! :-)
Förresten Sara, jag har startat en grupp på Facebook som heter Nai-and Beautybloggers Come Together, du får gärna gå med om du vill. Flera av dina "koillegor" är med...:-) LIten grupp för nätkärlek och pepp för oss inom denna genre. :-) Kram! ♥

Sv: tack så mycket! :D
Trist att du fick en annan färg än den du ville ha, men den gröna var fin den också :)

Tråkigt när sånt händer! Men du kan alltid kontakta säljaren så skickar de alltid ett nytt! Hoppas det löser sig :)

Den var ju ändå riktigt snygg i grönt! Men förstår att man vill ha det man beställde från första början :)

Kan du inte kontakta säljaren? När jag sålde och köpte mycket på tradera förut så var det aldrig några problem att reklamera om man inte var nöjd, de flesta är rädda att få dåligt omdöme och fixar hellre nytt än riskerar dålig reklam.

Kram
Nina

Vad tråkigt att du fick hem fel färg men tycker definitivt att du ska skriva till säljaren så kanske hen skickar en rosa till dig. :)

Skriv till säljaren så får du nog hem ett nytt helt gratis :)

SV: tack! :))

Haha åh hjärtat! Men vet du, jag älskar detta skal medan det rosa var hmmm ja lite för diskret för mig. Jag tycker du ska bära det här gröna skalet with pride girl!!!

Haha, shit vad snopet! Det var verkligen så långt ifrån rosa som man kunde komma :P

Riktigt snyggt skal ändå, även om det inte var färgen du ville ha :)

Nä vad snyggt!

Vilket roligt mobilskal! Sånt vill jag också ha! Skulle precis som du också välja rosa (har haft rosa skal på alla mina ipods och telefoner genom åren, lite av en tradition, hehe). Hoppas det löser sig med säljaren och att du får rätt färg!

men fy vad tråkigt :(

Var fint det där med, men förstår dig man vill ju ha det man beställt

oh så besviken man kan bli :/ så tråkigt med sånt :/ tur du inte betlade så mycket för det :

snygg färg

Va surt! :{
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: