Kicks Self-Tanning Body Mist

För ett tag sedan trillade det in lite nyheter från Kicks i brevlådan. En produkt som jag blev extra nyfiken på var denna bus-sprayen! Kicks Self-Tanning Body Mist beskrivs som en snabbtorkande brun-utan-sol spray för kroppen som ska ge en naturlig & jämn solbrun ton inom 2-3 timmar. Innehåller återfuktande aloe vera. Flaskan går att spraya upp och ner.
 
Jag upplevde att det var väldigt svårt att få en jämn ton med denna flaskan då sprayen är genomskinlig (man ser alltså inte exakt vart man applicerar den) plus att flaskan var "svårsprutad". Man fick trycka hårt för att få den att börja spraya & det resulterade ibland i att det kom väldigt mycket spray på ett ställe. Jag använde självklart händerna & smörjde ut efter applicering, men det var ändå svårt att se om det fattades spray någonstans på kroppen. Det slutgilltiga färgresultatet kom inte förens 4 timmar senare, då hade jag fått en solkysst "guldbrun" hud som såg riktigt fräsch ut! Med undantag att mina händer var fläckiga & att jag missat lite partier på benen :} 
Kort & gott, den här sprayen rekomenderar jag till er som hållit på med brun-utan-sol ett tag & är bekanta med genomskinliga sprayer. För mig som är nybörjare känns det tryggare med färgad kräm. Kicks Self-Tanning Body Mist får ett extra plus för god doft & den gyllenbruna färgen som resultatet ger, inget oranget här inte! Och nu till den stora frågan, kunde man spraya flaskan upp & ner? JA! Ni hittar den på Kicks för 129 kronor. 

ja då är vi verkligen två!!

Haha, okej då är det inget jag ska testa ;)

måste testa snart, den ligger här och väntar :) lite trixigt ibland med ofärgade varianter haha

Såg att du är utbildad MUA! Kan du inte tipsa om någon bra utbildning, pris etc.? Kanske även någon bra internationellt? :))

Jättebra tips! :D

SV: Tack så jättemycket!

Alltid så bra att läsa dina tester!

Hoppas du får en bra nationaldag! :)

kul! :)

sv; hihi ja! :D

superbra recension, har du någon bra bus för en nybörjare med känslig hud?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: