Månadens GlossyBox - Maj

Månadens Glossybox har temat Magical Beauty. Seriös hudvård från Akademikliniken kombineras med unika & välkända Dr.Bronner's "magiska" tvål samt nytänkande hårvård från WEN. Boxen innehöll även en ögonprimer från Lumene & ett turkost nagellack från märket Color Club. Min favorit energidryck Femme Natural Boost gömde sig också i boxen som en liten bonus. Dock synd att det står att drycken gick ut i April detta året ... Känns som att femmeboost inte tittat ordentligt på datumet när de levererat dryckerna till Glossybox? (Eller så är det precis det de har gjort & kommit på att detta var ett smart sätt att bli av med dom). 
 
 
 
Jag tycker att månadens box känns helt okej även om jag gillade förra månadens box bättre. Tvålen från Dr.Bronner's doftar gott av pepparmint & balsamet från WEN har jag varit sugen på enda sedan jag såg den hjärntvättade reklamen på tv-shop. Nagellacket känns billigt & tråkigt, den här nyansen har jag sett förr så den ger jag gärna bort. Ansiktskrämen från Akademikliniken kostar 795 kr /50ml så jag hoppas verkligen att den är något utöver det vanliga. Ska bli kul att prova :}  Lumenes eyeprimer är väldigt välkomen i min sminkväska då min eyeprimer från Makeupstore snart tagit slut. Nu väntar jag med spänning på Juniboxen! 
 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR
 

Håller med om att det inte var roligaste boxen, men älskar ändå känslan av att öppna den! Jag fick kapslar från Elisabeth Arden istället för Akademikliniken och läste på Glossybox Facebooksida att energidrycken bara var felmärkt!

Är så sugen på att beställa en prenumeration..

Det var ändå en jätte lång leverans för maj boxe, det är 10 juni trots allt...

Lite gottigodis =D

Synd att jag inte prenumererar på Glossybox, för jag hade blivit jätteglad för det lacket! Tycker att färgen är jättesnygg :) Dock tillåter inte min studentinkomst en prenumeration, men det kan ju vara nåt att önska sig i födelsedagspresent i sommar ;)

Åh, vilken lyxbox du fick ändå. Jag fick samma förutom akademikliniken och lumeneprimern, istället fick jag en liten spraydeo från puma och en solkräm från hawaiian tropic. Hade gärna bytt box med dig ;) Drycken är inte utgången förresten, det var bara en felmärkning, kolla Glossybox facebook :)

Jag fick samma förutom ansiktskrämen och primern, fick istället en deo (+miniparfym) och solkräm. Är väldigt nöjd faktiskt. :D

Jag fick samma box fast en annan doft på tvålen. Bästa boxen på länge! :D Och lacket ÄR billigt, men det är sjukt bra. Sitter bättre på naglarna än de flesta andra av mina lack (fast jag har ju inte så jättemånga, hihi).

Roligt med glossybox ^^

Hämtade ut min igår! Ska bli kul att testa WEN ;)

Självklart så är det ok! :) <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: