Guld, Skimmer, Bronze

Sommaren ska glittra i guld & bronze! Jag har testat tre olika torroljor som alla lovar en glittrande hud med bronzing effekt. Vilken är egentligen bäst? I detta inlägget berättar jag vad jag tyckte. ♥ ♥ 
 
NUXE Huile Prodigieuse Or är en skimmrande guldolja för ansiktet, kropp & hår. I produktbeskrivningen så står det att den är kladdfri, vårdande samt ger en sammetslen hy. Pris 335 kronor (50ml) 
Brownsugar tycker: Guldoljornas rolls royce? NUXE är känd världen över för sina oljor & jag förstår varför. Oljan ger maximalt med glans på benen, det ser nästan ut som att jag kommer direkt från en plåtning i San Tropez. Glitterskimmret gnistrar starkt av guld & drar uppmärksamheten till sig. Formulan går lätt in i huden & torkar förvånadsvärt snabbt. Inget kladd här inte! Den här produkten innehåller minst mängd men är ändå väldigt dryg så jag gissar att den kommer hålla väldigt länge. NUXE känns som en lyxprodukt som ska användas för lite finare tillställningar. 
 
KICKS Bronzing Oil , gyllene torr olja för ansikte, dekolletage, armar, ben & hår. Ger en vackert skimrande, gyllene färg & absorberas snabbt av huden. Berikad med jojoba-olja, vitamin E och C. Fräsch doft av varm sommar och sol. Pris 169 kronor (55ml)
Brownsugar Tycker: Sämst i test. Den här olljan doftar starkt av brun utan sol & inte alls fräscht av varm sommar & sol ... Skimmret är ytterst diskret & huden får en lätt bus-orange färg efter applicering. Det här är den billigaste oljan i testet men jag betalar hellre 76 kronor mer för The Body Shops Honey Bronze som dessutom innehåller mer. Nä, den här oljan kan ni gå förbi med gott samvete. 
 
Honey Bronze Shimmering Dry Oil 02  kommer från The body shop & beskrivs som en lätt olja som bevarar fukten & lovar dig en gyllene hud för en glamourös kväll. Pris 245 kronor (100ml) 
Brownsugar Tycker: Den här oljan från The Body Shop känns väldigt rinnig. Huden känns lite oljig efter applicering & det tar ett tag innan den går in i huden. Oljan lämnar efter sig ett svagt skimmer av guld & lagom med glans. Jag tycks också ana en liten bronzing effekt som ger min hud den där solskyssta looken. Ett stort plus för den goda doften! Varm & pudrig som dröjer kvar på huden länge. Med tanke på flaskans storlek (100ml) så tycker jag att 245 kronor känns helt rimligt. Den här oljan kan du med fördel använda till vardags utan att det ser "to much" ut.  
Kort & Gott, Min vinnare blir NUXE just för att den ger den där lilla extra lyxkänslan. Benen håller sig glansiga & skimmriga hela kvällen & dessutom är torktiden rekordsnabb! Om ni inte vill lägga så mycket pengar på en torrorlja så rekomenderar jag att ni tittar närmare på The Body Shops Honey Bronze. Den har helt klart den godaste doften av dessa tre & gav ett fint skimmer (om än lite blygsamt på min bruna hud).
 

Sv: Tack, det tycker jag med. :)
Hoppas du har en fin dag! :)

Intressant jämförelse! Bra att veta man skulle kunna satsa på. :-) Tack för en bra recension. :-)

Är himla nyfiken på hur Guerlains oljor är i jämförelse med NUXE! Men även Yves Rochers som är billig och har Monoi-doften..

Står i valet och kvalet mellan Nuxe´s och The body shops, får se vilken det blir!

Rebecka

Jag har Kicks oljan och önskar verkligen att jag läst ett sånt här inlägg innan..!! Vill ha Thebodyshops istället.

Bra review!

SV: Tack!

Svar: tack, mår lite bättre nu :) Hur har din dag varit?

Bra recension! Jag har hört att Kicks torrolja ska vara ett bra budgetalternativ, men det verkar den inte vara då. Litar på dig! :)

jag kör också nuxe, alltid ganska bra pris på flyg!

åh :( ja det är det väl antagligen då. första gången jag tar bort och gör nya så har ju ingen aning..

Grymt bra inlägg :) Ska testa bronze-olja, det är ju lite roligt och det ser så festligt ut i flaskorana :)

Bra recensioner!

Bra inlägg och roligt med jämförelser :)

Tack för denna grymma jämförelse! :)

Body Shops är min favvo! KRAM
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: