Boots No 7 Beautiful Skin - Cleansing Lotion

Nu har jag testat den här rengöringslotionen från Boots No7 i lite mer än en veckas tid & här kommer mitt utlåtande. Lotionen doftar fruktansvärt mycket parfym så detta är INGET för den känsliga. Formulan är lätt & krämig & känns skön på huden. Där slutar mina lovord. Den här rengöringslotionen tar inte bort makeup! I produktbeskrivningen står det klart och tydligt " Denna lätta och uppfriskande lotion löser upp make-up och orenheter, lämnar huden ren och smidig utan några sminkrester " Eh, nej? Jag upplever att krämen lägger sig som en oljig hinna över huden & det är då omöjligt att få bort foundation-rester hur varmt vatten man än har & hur länge man än gnuggar. Jag testade att tvätta med lotionen tre gånger utan resultat. Ansiktet blev bara kladdigt & i en salig blandning av färger. Inte okej! Tillslut fick jag ta till vanlig tvål för att få bort alla sminkrester. Jag hade höga förväntningar på den här rengöringen efter som så många hyllat märket, men den här får tyvärr nej i min bok. För 119 kronor så förväntar jag mig faktiskt att makeupen försvinner!
 
 
 
För er som bara är ute efter en lotion som tar bort orenheter (alltså inte makeup) så kan jag dock rekomendera denna flaska. Huden får en lyster efter rengöring på naket ansikte som är riktigt tjusig. Ansiktet känns återfuktat efter användning & inte alls fnasigt/torrt som vissa andra rengöringslotions kan orsaka. Kort & gott, ska du ta bort makeup med den? NEJ, Ska du bara tvätta ansiktet? JA. Finns att hitta på Eleven.se

Sv: Ja jättefina bilder :)

Hmm... Tråkigt att den inte är bra. Jag håller också på och testar en rengöring ifrån dem. Har precis börjat så vi fårr se hur den tar sig.

Hls
Nina

Sv: Tack! Absolut det ska jag göra :)

Bra att veta, då ska man inte köpa denna då...:-)

Sv: Ja, vita byxor är perfekt för sommaren, om det inte är för varmt då har man inte på sig det, men det är snyggt :D

Hoppas du får en bra dag, kram! :D

Vass PR

Hej!

Använde du en bomullstuss att rengöra ansiktet med? Den blir oljig om man bara använder den och vatten. Testa det så tror och hoppas jag att du upplever nya bättre resultat.

Kram från Ester VASS PR
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: