Doftevent med Parelle

Igår var jag & ett gäng skönhetsbloggare på doftevent hos Parelle. Parelle är en av Sveriges största skönhetskedjor (som även finns som webshop) & företaget grundades 1962. Namnet kommer från franskans "Pour elle" som betyder "För henne" men det finns självklart herrprodukter i sortimentet. 
 
 
Vi fick ta del av en väldigt intressant doftlektion av parfymexperten Alexis. Blandannat talade han om de olika myterna som sprids på både skönhetsbloggar & i tidningarna. "Man ska aldrig gnugga handlederna mot varandra efter att ha sprutat på parfym för då förstörs doften" Är helt fel. Doftmolekylerna förstörs INTE om du gnuggar parfymen, det enda som händer är att du får lite parfym på andra armen också. Han nämde också att det inte är så smart att applicera parfymen direkt på halsen då den hamnar nära näsan & gör oss imuna mot doften efter ett tag. Risken finns att du överdoserar & inte känner att du doftar efter någon timma. Alexis föreslog istället att vi skulle spraya på handlederna & i hårets längder. 
 
Dofthimlen? Ett hett tips är att skapa din egen doftgarderob så du kan byta parfym efter humör/tillfälle.

En sak som jag fastnade för är att Parelle använder sig av doftarmband i sina butiker. Istället för att spraya doften på en tråkig pappersremsa så får du istället ett tygarmband att knyta runt handleden. På de sättet kan du bära med dig doften hela dagen & känna hur den känns. Varför gör inte fler kedjor så? Vi fick med oss ett presentkort hem så vi kan beställa vår egna favorit ur webshopen. Hemsidan har en sökfunktion där du kan skriva in ord på det du är ute efter, tex. citrus, då kommer alla dofter med citrus upp & du slipper leta tills ögonen blöder. Väldigt smart! Tack parelle för ett väldigt informativt event 
 
 

Vad planerar du att beställa då? :-)

Inte alls avis! :) Jag vill också! Haha

Mickan

Doft armband - toppen

Ser ju supertrevligt ut! :) Fruktsugen jag blev nu...

åh fina bilder! :D

MYSIGT!

Vilken smart idé med armbandet!

- ååh tack!
allt bra med dig?

åh så roligt!

Åh så trevligt! :-D

Vad trevligt!!:)

Fina bilder=)

Så roligt! :)

- hihi :)
åh vad trevligt och roligt det ser ut!

Spännande! älskar parfymer och sånt

Jättefina bilder!

SV: Tack!

Vad kul, bra tips också!

Sv: Ja:)

Ser ut som ett riktigt mysigt event!

Smart med armbandet! Save the date 11 juni för bloggevent Kram

M

Låter som ett roligt event. :)

Åh vad roligt!

Har du testat någon flytande foundation från MAC någon gång? Är ute efter en ny och är lite sugen på någon ur deras sortiment!

sv: ja verkligen!
sovit gott?

Åh så trevligt det ser ut!

Åh, ser ju jättetrevligt ut! :D

fina bilder!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: