Lypsyl

När jag hör ordet Lypsyl så tänkter jag automatiskt på läppcerat. Lypsyl är över hundra år gammalt så det är kanske inte så konstigt att vissa tror att alla cerat kan benämnas Lypsyl & att det är namnet på en produkt snarare än ett märke. Nu lanserar Lypsyl både handkräm & bodycream i små söta rosa förpackningar. ♥ ♥ 
 
Ska du bara köpa en produkt av dessa så rekomenderar jag verkligen handkrämen! Den är lätt & går in i huden snabbt samtidigt som den lämnar händerna silkeslena. En grym budgetprodukt som bara kostar 35 kronor. Det behövs inte mycket kräm för att uppnå önskat resultat så jag tror den kommer räcka länge :} Bodycreamen (som även kan användas i ansiktet) är ganska tjock & krämig i konsistensen. Jag upplever att det tar ett tag innan den går in i huden & efteråt känner jag mig kladdig. Eftersom ingen av produkterna doftar något speciellt så lägger jag gärna pengarna på en bodycream med god doft istället för den här från Lypsyl. Dessutom skulle jag aldrig våga använda bodycreamen i ansiktet då jag är livrädd för att få finnar eftersom krämen inte är avsedd speciellt för ansiktet där vi har tunnare hud. Men för dig som inte är ute efter starka dofter & letar efter en billig kräm att använda till vardags (& kan stå ut med den kladdiga känslan) så är den här perfekt. Har du testat något från Lypsyl? 

sv: tackar :D

Jag har testat handkrämen och gillar den verkligen! Använder många tuber handkräm under vinterhalvåret för att jag får så fruktansvärt torra händer, så jag brukar testa några olika. Denna var toppen att ha i väskan och ta efter behov eftersom man inte blir kladdig av den :)

Sv: Ja,verkligen. :)

Bra tips. :)

åh vad söt förpackning! :)

sv; ja verkligen haha!

Men vad coolt för som du säger tänker man ju på det man har till läpparna =D

Det låter som en bra handkräm - måste prova :)

- tack :)
Måste prova den där!
kram

TACK för tipset, darl! <3

Super sött, har provat handkrämen och jag tyckte verkligen om den!!!

Så söt handkrämen är :) Den får gärna bo i min väska :)

den där handcremen är sjukt bra!

åh gillar också deras cerat men förpackningarna har alltid varit fula så äntligen! :D

vad söta förpackningar!

Jag har haft handkrämen, har en recension på bloggen. Tycker den var helt okej!

perfekt handkräm ju :D ska verkligen provas :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: