Månadens GlossyBox - April

Äntligen har aprilboxen landat i min brevlåda. Månadens tema heter "Spring Clean Your Beauty" & känns väldigt aktuellt nu när våren är kommen. I min box gömde det sig en TanCan Bronze Self-Tanning Spray, jag brukar inte använda BUS-produkter då jag redan är naturligt brun men denna kommer jag faktiskt att prova då jag fortfarande känner mig lite "vinter-grå". Hoppas bara att jag inte blir orange! :}
 
Ni förstår nog inte hur glad jag blev när jag såg hårmasken i fullsize från Maria Nila Palett. Har länge varit nyfiken på denna pastellmask & äntligen ska jag få testa den! Den doftar verkligen supergott & jag hoppas den gör underverk med mitt slitna fågelbo. Ögonskuggspaletten från FÄRG. passar säkert er som inte redan äger halva FÄRGs sortiment p.g.a utbildning till makeupartist på Makeupstudion. Till mig som redan har så mycket känns den här produkten onödig & dessutom tilltalade inte färgerna mig. Förhoppningsvis finns det någon i min närhet som kan adoptera den. Vichy normaderm hyaluspot var verkligen välkommen här hemma då jag precis fått en finne under näsan! Ska bli kul att testa denna punktbehandlare & se om den faktiskt tar bort finnen på 24 timmar som produktbeskrivningen lovar. Den sista produkten, Balance me super toning body wash känns tråkig. Jag tycker den doftar lite konstigt & förpackningen tilltalar mig inte ett dugg. Det enda pluset är väl att den är 99% naturlig. Kort & gott, jag är väldigt nöjd med den här boxen & längtar redan till nästa! 
 
Glossybox kostar 139kr/månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR

Du får skriva en recension sen!:-)

Tancan är skitbra! Längtar till jag får min box.

Jag är också nöjd med min box, och jag fick en ansiktsmask istället för ögonskuggspaletten. Nog glad för det tror jag. :-)

Sv: ja :D

vilken bra box det var denna månaden :)

Bra grejer ju! Får se vad det blir i min. :)

spännande :) har tänkt skaffa mig sån men har sååå mkt produkter hemma redan... måste ta slut på dessa innan de går ut :)

Svar: Tack!

Vilka roliga produkter :)

synd att man bor i finland, hoppas på att det snart kommer hit :)

Härligt! Fick ett sms om att min box finns att hämta ut nu!

Fick exakt samma innehåll i min box :)

Jag älskar verkligen Glossybox<3! Julafton varje månad! Hämtar ut min egen aprilbox i morgon:)!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: