Måndagsgodis

 
Idag är det Måndag & vad passar inte bättre än lite måndagsgodis! De här produkterna kommer från Natufft.se. En webbutik som säljer naturliga hudvårdsprodukter med roliga namn (som dessutom doftar himmelskt). Jag tycker designen påminner väldigt mycket om Lagerhaus. Body Scruben måndagsgodis doftar söta jordgubbar & river skönt i duschen. Jag upplever tyvärr inte att doften sitter kvar efteråt så det gäller att njuta av den under skrubbningen. På deras hemsida finns det en annan skrubb som heter "Inget fel på sockergrisar" & den doftar vildmango, så gulligt namn :} Ljusen "din nya bästis" doftar blåbärscheescake & jag är helt kär i dom. Doften känns inte konstgjord utan påminner väldigt mycket om en nybakad kaka. Har spridit ut massa i köket i hopp om att besökare ska tro att jag är en riktig housewife. Kika in på deras hemsida om du vill se mer av sortimentet. Priserna är överkomliga (139 kr för skrubb, 69 kr för ljus) & det finns allt från badsalt, badmjölk, ansiktsolja, läppbalsam till det jag just bloggat om. Vad tror ni om en tävling med produkter från Natufft? 

tjusiga etiketter!

Ida

Fina!

Sv: Tack för tipsen:)

Helt såld på din beskrivning av produkterna. Älskar när det luktar äkta och inte konstgjort eller för mycket. Gärna en tävling där man kan vinna ;)

Är helt såld på dom! Trodde först att dom var från Lagerhaus på riktigt. Åh jag vill också!!

så tjusig blogg du har, hit kommer jag komma flera gånger! :)

Blåbärscheesecake! Åhja ser fram emot en tävling :)

sv: visst är det fint! Massor av inspiration inför sommarens färger! Varmt välkommen tillbaka för mer hårtips eller om du har något du undrar över.
Ha en bra dag!

Svar: Haha visst är den :)

Vilka härliga produktnamn! ^^ Tävling vore kul :)

Låter underbart, snygga förpackningar och etiketter. Cleant och fräscht. :-)

Olivia

En tävling hade varit helt gorgeousss!

en tävling skulle vara toppen! :)

Mimmi

Åå, vilka fina grejer! Känner att jag nästan måste testa de andra ljusen också! Gärna en tävlingg! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: