New Yorker Style Up!

 
New Yorker lanserar två nya sommardofter, en för män & en för kvinnor. Dofterna riktar sig till den lite yngre publiken som älskar mode. New Yorker Style Up! women beskrivs som "En sexig doft som öppnar med en fruktig kombination av grönt äpple, svarta vinbär och vilda jordgubbar. I hjärtat blommar en sommarbukett med sockerärtor, freesia och pion. Allt harmoniseras i basen med en förförande komposition av sandelträ, vit mysk och hallon." Jag tycker den påminner väldigt mycket om Escadas dofter & jag kan absolut tänka mig att bära den till vardags. Killparfymen gick inte hem hos mig, "äpplemojito följt av noter av bergamott & basilika. Lavendel, fräscha vattniga noter & aromatisk viol harmonisrar i hjärtat av doften. I basen sammanfogas allt i en maskulin känsla med noter av lyxiga träslag, patchouli & amber gris." Det låter gott på pappret men i verkligheten känns det lite för mycket "Axe-gympasal" för min smak. 
 
Är du ute efter en ny billig parfym & gillar Escadas dofter så tycker jag absolut att du ska kika in New Yorker Style Up! Women. Den är prisvärd & passar perfekt för heta sommardagar. Styke Up! Men kan du dock skippa. Dofterna kommer i butik snart & kostar 99 kronor för 30 ml. 

åh, den parfymen ska jag hålla utkik efter!!

vad snygg förpackning!

Åh, det låter som att den luktar jättegott och riktigt billigt ju! Måste jag spana in :)

Jag skriver vad jag har skrivit hundratals gånger, I love your pictures <3 Är det EdT’s? Vill spana in tjejdoften, sådana är suveräna att ha i väskan :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: