London med Daisy Beauty

Fina Kicki med det nya omslaget
 
Nu är jag hemma efter en fantastisk weekend i London med Daisy Beauty. Våra dagar har varit fullspäckade med skönhetsföreläsningar, beautyshopping, god mat & flera liter bubbel. På fredagen besökte vi BeautyMART som är en "Shop-in-Shop" där grundarna Millie Kendall & Anna-Marie Solowi samlat sina skönhetsfavoriter i olika prisklasser. Det fanns bla. Balmain-lack i fin presentförpackning, RealTechniques, FACE, Embryolisse, Batiste mfl. Visst kan du hitta vissa av produkterna billigare på tex. Boots! men Millie är super trevlig & sitter inne på kunskap om produkterna hon säljer, hur de fungerar, vem som skapat dem osv. & kan därmed ge dig en persolig vägledning till vad som passar just dig. Väl värt ett besök!

 
 

Jag fastnade för det roliga schampoot från Concoction! Först väljer man doft {tex. blackpepper+citrus} därefter bestämmer man vilken effekt man vill ha med hjälp av de små ampullerna som ska blandas ner i flaskan, tex. volym, fuktboost, färgat hår mfl. 
 
 
Linda, Linn, Cilla, Sanna ,Frida  
 
Lördagen bestod av en härlig beautykonferens med Glossybox, REN, Essie & Garnier samt Glitter. Dagen avslutades med en 3-rätters middag {& masssa vin} på tjusiga The IVY. Behöver jag säga att vi levde som prinsessor? Att jag inte sov på 1,5 dygn är en annan historia...
 
 
 
Tusen tack till Kicki, Sam, bloggvänner & alla sponsorer för en magisk resa ♥ 
 
 
Vill du läsa mer om resan?
Kolla in de andra bloggtjejernas inlägg!
Sanna ElmgrenEllen BergströmLinda HallbergLinn Herbertsson 
Cecilia JohanssonKristina NormanAida Ghorban EbrahimiFrida Skoglund
Beleza-TinaAgneta ElmegårdTess Montgomery

Ni verkar ha haft det riktigt härligt! Vilken underbar resa, förstår att det var en kul upplevelse. :-)

Gud vad roligt att få en sån möjlighet! Verkar som att ni haft en bra resa :)

Anonym

Ser underbart ut! Du tar så vackra bilder!

Otrolig fin resa

Vilken dröm att bli bortskämd så där!

Så trevligt det ser ut :)

Åh gud så underbart ni ser ut att ha haft det, följer er nästan alla på Instagram och är riktigt avundsjuk, hade börsen tillåtit det så hade jag absolut följt med!

Men så trevligt event och trevlig dag, fin du är =D

SV: tack :)

trevligt :D

Mickan

Trevlig resa. Alltid lika vackra bilder. Roligt att följa dig. Fortsätt o lycka till

Sofie Ahlskog

Skulle du kunna tipsa om några guldiga varma toner ifrån Mac på ögonskuggor? har fått en liten fling för dem men jag är inte så bra på att välja haha! Skulle verkligen hjälpa otroligt mycket!

Svar: Tyvärr är jag inte så orienterad på Macs skuggor, skulle vända mig till Puritybeauty.se om jag var du :) Sanna är min personliga MAC-gud ;)
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: