The Man Box - Höstboxen

För några dagar sedan fick jag hem The Man Box - Höstboxen & jag måste erkänna att jag tycker det är riktigt roligt att öpnna den {även om den riktar sig till män}. Höstens box innehåller allt från fullsize produkter till prover. ♥ ♥ ♥ 
 
 
 
Bulldog Original Shave Gel - En mjukgörande rakgel som kostar 79 kronor på tex. Åhléns. Innehåller bla. Aloe-vera, konjac mannan & jojoba fröolja som har återfuktande egenskaper. 
 
L'Occitane Almond Shower Oil - Den här provförpackningen såg vi i Septembers Glossybox "Beauty that matters". En riktigt bra duscholja som känns perfekt nu när huden blivit lite torrare. Orginal förpackning kostar 190 kr/250ml. 
 
Vichy Normaderm Hyaluspot - Prov på snabbverkande punktbehandling mot finnar som fungerar! Jag var skeptisk första gången jag testade produkten men den får helt klart godkänd! Finnen bromsas & synligheten minimeras & nästa dag var den faktiskt borta. Orginalförpackning kostar 159 kronor.
 
Crush Black Violet Anti Age Repair Mask - En hårinpackning som sägs ge lyster & elasticitet. Jag tycker doften påminner om hostmedicin. Kanske inte det jag först väljer att tvättar mitt hår med .. Trots allt var det iallafall en orginalförpackning för 189 kronor så värdet på boxen är helt klart mer än de 169 kronorna man får betala. 
 
Bangstyle Firm Matte Clay - Ännu ett vax. Innehåller benotine & kapolin-lera för att tillföra matt textur med en icke stel stadga. Det är väldigt syn att jag inte känner någon man i min närhet som använder vax då det hade varit kul att se om det fungerade. Det här är OCKSÅ en orginalförpackning, 179 kronor i butik för 60 gram. 
 
Jag tycker boxen var riktigt generös & det är kul att se att killarna får så många orginalförpackningar. Kanske är det de som behövs för att få dom att se någon mening med att testa nya produkter? Vi tjejer är ju mer orienterade i skönhetsdjungeln & kan uppskatta en liten produkt mer än vad kanske min pappa kan. Storleken räknas osv. The Man Box är ett hett tips om du inte vet vad du ska köpa i julklapp till brosan eller pojkvännen 
The Man Box kostar 169kr/varannan månaden & du kan beställa en prenumeration HÄR
 
 

Tycker den här boxen är riktigt bra, ännu en bra box för männen. Tror maken var nöjd med den vad jag förstod....:-)

Svar: Ja eller hur :) ska bli kul att läsa hans recension sedan ;)
Sara Sternemar

Åh, den skulle man kunna köpa till killen i kanske julklapp :) Mycket roligt att de kommit med en för män också!

Kan inte du visa ett inlägg om hur du förvarar ditt smink och andra produkter? :)

Svar: Det är inte omöjligt :}
Sara Sternemar

Nice :D

fullsize produkter älskar jag att få :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: